Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Malachovský to konečne priznal: Prehovoril o tehotenstve mladej milenky!

Sväťo Malachovský sa stane po druhý raz otcom. Zobraziť galériu (5)
Sväťo Malachovský sa stane po druhý raz otcom.

BRATISLAVA - Budú traja! Herec a spevák Sväťo Malachovský (44) potvrdil to, o čom sa zatiaľ len špekulovalo. Pred televíznymi kamerami totiž otvorene priznal, že jeho mladá partnerka Petra Molnárová (30) nosí pod srdcom jeho dieťa. Populárny komik sa tak čoskoro stane už dvojnásobným otcom.

V lete 2016 sa prevalila informácia o nevere známeho komika Sväťa Malachovského, ktorý svoju –teraz už bývalú – partnerku Ľubicu Čekovskú podviedol s mladšou kolegyňou Petrou Molnárovou. A hoci herec spočiatku tvrdil, že za krachom jeho manželstva tretia osoba nie je, neskôr sa k svojej novej známosti otvorene priznal aj on sám prostredníctvom spoločnej fotografie, ktorú zverejnil na sociálnej sieti.


Malachovský sa priznal: Prehovoril o vzťahu s Molnárovou!


O tom, že to zaľúbenci spolu myslia vážne, svedčí aj jeden neodškriepiteľný fakt, o ktorom sa donedávna v mediálnych kuloároch len pošuškávalo. Pre jojkársky Topstar totiž potvrdil, že so svojou aktuálnou partnerkou čakajú dieťatko: „Je to tak a som šťastný,“ povedal v rozhovore Sväťo, ktorý má z prvého manželstva už takmer 6-ročného syna Tea. Herec tiež dodal, že deti zbožňuje a zároveň dúfa, že bude mať dostatok času na to, aby sa svojej rodine mohol aj naplno venovať.

Populárny humorista dokonca prezradil aj to, že jeho v poradí druhý potomok príde na tento svet už o tri mesiace: „My sme v 6-tom mesiaci.“ Na úlohu čerstvého otecka sa podľa jeho vlastných slov už veľmi teší a svojej priateľke chce s povinnosťami okolo bábätka podľa možností aj všemožne vypomáhať. Zaľúbencom gratulujeme a želáme veľa zdravia!

Viac o téme: Sväťo Malachovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu