Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

A je to vonku! Tajomstvo milionárskej rodiny Rehákovcov prezradené... A môže za to Dara Rolins!

Celebritná fotografka Petra Ficová a Martin Rehák Zobraziť galériu (5)
Celebritná fotografka Petra Ficová a Martin Rehák (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Nečakané prekvapenie! Syn známeho veľkopodnikateľa Ladislava Reháka (63), právnik Martin Rehák (36), už niekoľko rokov tvorí pár so známou celebritnou fotografkou Petrou Ficovou (31). Hoci v júni tohto roka mal prestížny právnik opletačky s políciou, teraz má konečne dôvod na radosť. Dlhé mesiace si totižto partneri nechávali pre seba tajomstvo, ktoré zrejme tušil iba málokto. Verejne ho prezradila pred pár dňami na sociálnej sieti „ukecaná“ speváčka Dara Rolins (43)!

Známa rodinka boháča Reháka sa čoskoro rozrastie! Hoci si túto novinku známy párik Martin Rehák a Petra Ficová niekoľko mesiacov nechával len pre seba a svojich najbližších, verejne ju prezradila pred pár dňami chtiac- nechtiac speváčka Dara Rolins. Tá je totižto kamarátka známej fotografky, s ktorou sa aj nedávno stretla. Pri tejto príležitosti sa nezabudli dámy spolu samozrejme aj vyfotografovať.

Pod fotku, na ktorej sú aj s ďalšími kamarátmi, však speváčka napísala okrem mien aj takýto veľavravný popis: „Peťka, plus jej mimi v bruško.“ Po tomto popise sa pod fotkou spustila vlna gratulácií, kde Ficová priznala, že naozaj čaká bábätko. „Áno, dievčatko v brušku mám,“ napísala šťastná budúca mamička.

Zaujímalo nás preto, v ktorom je mesiaci a či budúci rodičia boli z tejto správy zaskočení alebo naopak prírastok plánovali. „Som v piatom mesiaci, bolo to plánované a veľmi sa tešíme, my aj obe naše rodiny,“ povedala pre topky.sk Petra, ktorá sa tak čoskoro stane po prvýkrát mamou. Budúcim rodičom gratulujeme!

Dara Rolins na sociálnej sieti prezradila, že fotografka Petra Ficová je tehotná.
Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins na sociálnej sieti prezradila, že fotografka Petra Ficová je tehotná.

Viac o téme: Petra FicováMartin Rehák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu