Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dvojičky na VIDEU ľuďom vyrážajú dych: Osudová láska ich priviedla k bizarnému rozhodnutiu

Anna a Lucy Zobraziť galériu (4)
Anna a Lucy (Zdroj: Youtube/ANNA AND LUCY)

PERTH - Ben Byrne má dvojnásobné šťastie v láske. Populárne identické dvojičky Anna a Lucy DeCinqueové prišli s nezvyčajným oznámením. Vyhlásili, že okrem spoločných plánov, šiat a domu zdieľajú aj spoločného priateľa. Navyše, pripravujú sa na veľkú spoločnú udalosť – na oficiálny život v trojici.

Dvojičky sa idú vydávať za Bena Byrna! Dvojnásobne zamilovaný Ben musel dvojičkám kúpiť rovnaké prstene, keď ich chcel požiadať o ruku. Ich životy sú totiž natoľko neoddeliteľné, že si museli nájsť spoločného životného partnera.

Hviezdne dvojčatá, o ktorých ste nevedeli: Zatienení súrodenci známych celebrít vyzerajú takto!

Dvojičky na VIDEU ľuďom
Zobraziť galériu (4)

Dvojičky Anna and Lucy tvrdia, že sa od seba nikdy nevzdialili viac ako niekoľko metrov. Dokonca zdieľajú aj spoločnú posteľ. Austrálčanky sú zvyknuté na život vo dvojici, čo musí rešpektovať aj Ben, ktorého už dvojičky poznajú päť rokov. Svadbu v trojici by chceli realizovať v USA, pretože sa dopočuli, že v Tucsone je to možné.

Dvojičky na VIDEU ľuďom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/annalucydecinque)

Ben venuje rovnako veľa pozornosti Anne aj Lucy. Vonku ich obe drží za ruku a ak pobozká jednu, musí hneď aj druhú. Dievčatá si po svadbe želajú otehotnieť v rovnakom čase, aby boli od seba stále na nerozoznanie. „Je to krásne, pre nás to nie je a nikdy nebude divné, sme šťastné. Nikomu neubližujeme,“ vyznali sa dvojičky. 

Dvojičky s Benom
Zobraziť galériu (4)
Dvojičky s Benom

Viac o téme: DvojičkyAnna a Lucy DeCinque
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu