Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Filip Tůma opäť trénuje tanečné kroky: Takto sa pripravujem na svadbu s Nelou!

Nela Pocisková a Filip Tůma Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková a Filip Tůma (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vyzerá to tak, že jednému z najkrajších párov slovenského šoubiznisu sa predsa len rozozvučia svadobné zvony. Rok po narodení synčeka Hektora sa Nela Pocisková (26) a Filip Tůma (39) evidentne pripravujú na deň, kedy si povedia svoje áno.

Sympatická dvojica sa otázkam na tému svadba nikdy nesnažila vyhýbať. Práve naopak. Talentovaná speváčka už istý čas na ruke nosí zásnubný prsteň, no nad termínom visia neustále samé otázniky. Nela sa totiž nikdy netajila tým, že svadba s tehotenským bruškom nie je práve tým, čo si vysnívala. A tak sa deň D odsunul na neskôr. 

Najnovšie sa však k dňu D vyjadril aj spevák, ktorý na Devíne nakrúcal veľkolepé úvodné číslo do markizáckej šou Let’s dance. Tam sa okrem neho objaví aj množstvo ďalších známych tvárí, ktoré kedysi v populárnej šou účinkovali. A okrem Marianny Ďurianovej, Janky Hospodárovej, Michaely Čobejovej či Patrika Švajdu, nechýba medzi prominentnými tanečníkmi ani jeho milovaná snúbenica.

Nela Pocisková a Filip Tůma sú naozaj prekrásny pár.
Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková a Filip Tůma sú naozaj prekrásny pár.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Keď bol Filip oslovený s otázkou, či niekedy svoje skúsenosti zo súťaze využil, odpoveď bola jednoznačná. „Odkedy som tancoval v Let´s Dance, svoje skúsenosti z tréningov som síce nevyužil, ale myslím si, že najbližšie to využijem na svadbe.” Po otázke, či pôjde o jeho vlastnú svadbu s jeho krásnou partnerkou Nelou, sa Tůma už len záhadne usmial  a nechcel odpovedať. Vyzerá to teda tak, že v domácnosti sympatických umelcov sa už o sobáši hovorí a svadby sa možno dočkáme skôr, než si myslíme. 

Viac o téme: Filip TůmaNela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu