Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi slovenský otecko: Tůmov trapas pri intímnej scéne!

Filip Tůma Zobraziť galériu (5)
Filip Tůma (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Keď sa zrazu vo filme alebo v seriáli objaví intímna scéna, väčšinou ihneď spozornieme. No hoci si často myslíme, že pri nakrúcaní takýchto momentov ide všetko doslova ako po masle, opak je pravdou. Svoje by o tom vedel povedať aj herec Filip Tůma (39). V horúcej markizáckej novinke s názvom Oteckovia si totiž vyrobil menší úsmevný trapas, na ktorý určite len tak ľahko nezabudne!

Filip Tuma - Oteckovia

Televízia Markíza spustí začiatkom budúceho roka nový komediálno-rodinný počin s názvom Oteckovia. Ide o denný seriál zo života štyroch šarmantných mužov – otcov, z ktorých sa každý popasuje s úlohou rodiča po svojom. Pri zápasoch s nástrahami rodičovstva nebude núdza ani o vtipné momenty, s ktorými sa stotožní nejedna rodina pri televíznych obrazovkách.

Jedným z protagonistov je aj známy herec Filip Tůma, ktorý nám na nedávnej mediálnej premiére prezradil i zopár kuriozít z natáčania. „Tak srandy sa tam dejú neustále, niektoré sa nedajú publikovať, niektoré dajú. Jednu takú by som ale prezradil. Mali sme s Monikou, mojou seriálovou manželkou, natočiť scénu, kde sa schyľovalo k istým intímnym momentom,“ opisoval úsmevnú situáciu Filip.

 „Mali sme tak na sebe cúvať a padnúť na gauč, na skúške sme krásne gauč trafili, no a na ostrej zrazu letím, letím a za gauč sme padli. Bolo to naozaj také, že sme sa vydesili, ale potom taký záchvat smiechu,“ dodal Tůma. Celý rozhovor s týmto charizmatickým umelcom si môžete pozrieť vo videu vyššie.

Štyrom protagonistom - oteckom - sa napriek zodpovednému prístupu a snahe nevyhnú úsmevné situácie, s ktorými sa stotožní nejeden rodič pri televíznych obrazovkách.
Zobraziť galériu (5)
Štyrom protagonistom - oteckom - sa napriek zodpovednému prístupu a snahe nevyhnú úsmevné situácie, s ktorými sa stotožní nejeden rodič pri televíznych obrazovkách.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Filip TůmaBraňo DeákVlado KobielskyOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu