Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Synček Nely Pociskovej je poriadny živel: Nemôžem s ním byť sama doma!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (6)
Nela Pocisková

BRATISLAVA - Fanúšikovia sa konečne dočkali! Nela Pocisková (26), ktorá patrí medzi naše najtalentovanejšie speváčky a herečky, konečne hlási návrat na divadelné pódiá. Okrem obnovy obľúbeného muzikálu Rómeo a Júlia či niekoľkých ďalších nových projektov to však pre mamičku vyzerá veľmi sľubne aj v inej sfére. Dostala totiž novú ponuku z televízie a v rozhovore nám prezradila aj čo-to o synčekovi Hektorovi (1).

Mladá mamička síce rozhodne nepatrí k tým, ktorí svoje ratolesti vystavujú ako vo výklade, no porozprávať o svojom ročnom synčekovi nemá ani najmenší problém. „Malý je živel! Totálny živel, neposed, nevydrží na jednom mieste ani dve sekundy. Je veľmi spoločenský, obrovský smejo, má strašne rád ľudí, deti. Keď sme sami doma, už nemôžme byť sami doma, potrebujeme vymýšľať nejaké aktivity, niekam chodiť, pretože ma ide doma zjesť,“ povedala nám so smiechom spokojná speváčka.

Nela Pocisková o synovi

„Momentálne začína už aj tak trošku... Ja by som to nazvala, že nemá rád akékoľvek obmedzovanie jeho slobody, toho, čo si v danej chvíli praje, no a keď sa mu niečo nepáči, tak to dá patrične najavo. Ale to je normálne a je to prejav takej malej osobnosti, tak by som to nazvala, takže... je úžasný a ja ho milujem,“ netajila sa nadšením Nela, ktorá sa svojmu dieťatku snaží venovať čo najviac času, a to aj napriek tomu, že patrí k najžiadanejším slovenským herečkám.

V tejto súvislosti nás zaujímalo, ako sa počas materskej dovolenky vyrovnala s tým, že po rokoch na scéne musela opustiť javiská, ktoré boli dovtedy, takpovediac, jej prechodným bydliskom. „Ja som išla z extrému do extrému. Predtým som bola v podstate stále v spoločnosti a mala som toho celkom dosť veľa. Mne teda zmena náplne tých dní prišla celkom vhod, takže som bola veľmi rada, keď sa to udialo. Ale po čase, keď som dlhšie doma, mávam dni, chvíľky, kedy by som aj zbúrala divadlo, lebo mám nejaký deficit a pretlak spievania, toho všetkého. Hlavne ide o to, že som väčšinou času sama a predtým som bola väčšinu času v spoločnosti, takže mám trochu deficit byť medzi ľuďmi,“ priznala nám brunetka.

Nela Pocisková a Filip Tůma spolu vychovávajú synčeka Hektora.
Zobraziť galériu (6)
Nela Pocisková a Filip Tůma spolu vychovávajú synčeka Hektora.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Fanúšikovia šikovnej umelkyne však rozhodne nemusia smútiť. Už onedlho si Nelu budú môcť opäť dosýta užiť. „Ide sa obnoviť Rómeo a Júlia na Novej scéne, kde budem účinkovať. Potom sú tam nejaké ďalšie veľmi pekné divadelné projekty, ktoré sú v procese, že sú konkurzy a tak ďalej. No a čo sa týka televízie, tiež som dostala jednu ponuku, takže tiež sme vo fáze riešenia toho celého, ale ešte to nie je také, že by som to vedela potvrdiť, vyvrátiť alebo niečo o tom rozprávať,“  uzavrela herečka, ktorá teda už onedlho s chuťou vráti do práce.

Ak vás zaujíma, aký má malý Hektor vzťah k hudbe, ako Nela zvládala vystupovanie počas materskej, čo ju po dlhšej pauze na scéne zaskočilo, kliknite si na náš video rozhovor vyššie v článku. 

Viac o téme: Nela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu