Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Intímnosti zo spálne Švajdovcov: Patrik prezradil, ako vyzerá sex so Zlaticou!

Patrik Švajda prezradil intímne pikošky zo vzťahu so svojou manželkou Zlaticou Puškárovou. Zobraziť galériu (5)
Patrik Švajda prezradil intímne pikošky zo vzťahu so svojou manželkou Zlaticou Puškárovou.

BRATISLAVA - V uplynulej epizóde obľúbenej šou Dobre vedieť! sa vo vzájomnom súboji predstavili manželia Zlatica Puškárová (39) a Patrik Švajda (44). Prominentná dvojica sa však tentoraz blysla v úplne inom svetle, ako sme boli doposiaľ na týchto vždy serióznych moderátorov zvyknutí. Odviazali sa totiž natoľko, že pred kamerami prezradili intímnosti, ktoré sa odohrávajú za dverami ich spálne.

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda patria nepochybne k mediálne najsledovanejším párom slovenského šoubiznisu. Sú spolu už neuveriteľných 16 rokov, vychovávajú 6-ročného syna Leonarda, ku ktorému dokonca onedlho pribudne aj ďalší súrodenec. To, že ich stabilný vzťah stále prekvitá, dokázala táto prominentná dvojica aj nedávno, keď si spoločne zmerali sily v zábavnej šou Dobre vedieť!


Horúca novinka markizákov Švajdu a Puškárovej: Zlatica je tehotná!


V uplynulej epizóde sa však okrem dobrej nálady a úsmevov, ktoré rozdávali na všetky strany, postarali aj o poriadnu dávku zábavy. Všetko sa to odštartovalo zahlásením hneď prvej otázky, ktorá mala hlboký súvis s párením motýľov. Z Patrikovej strany sa tak v momente strhla hotová lavína narážok na samotné intímnosti medzi ním a svojou pani manželkou.

„Párenie môže byť aj tá predohra rôzna a tak,“ začínal špekulovať Švajda. „Vieš čo miláčik, nevynášaj, nevynášaj!“ pokračovala Zlatica, ktorá ale svojho partnera takto ešte viac naštartovala. „Vieš, ako to u nás funguje, žiadna predohra, žiadna dohra. Raz, dva, tri!“ prezradil rovno pred televíznymi kamerami intímnosti, ktoré prebiehajú za dverami ich spálne. „Sa červenám, prosím ťa,“ zahanbene dodala plavovláska. Tak takéto uvoľnené správanie by sme od seriózneho páru teda rozhodne nečakali. 

 

Viac o téme: Zlatica PuškárováPatrik Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu