Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zamaskovaná Puškárová ako cibuľa: Toto že je Zlatica?! Takto ju na obraze neuvidíte...

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (6)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA – Na nepoznanie! Moderátorka spravodajstva Zlatica Švajdová Puškárová (39) nepochybne patrí k najvýraznejším tváram markizáckych obrazoviek. Môže sa pochváliť nielen dokonalou postavou, ale aj vždy bezchybnou vizážou a skvelým stylingom. No nie vždy je tomu tak. Aj vychytená markizácka hviezda má občas dni, kedy by ste ju zrejme nespoznali. Topkám sa ju nedávno v jeden takýto deň podarilo odfotiť. A to v istom nákupnom centre, kde mnohých zaskočila svojim outfitom. Bola totiž zvláštne poobliekaná, ako taká cibuľa...

Zababušená a takmer na nepoznanie! Markizácka moderátorka Zlatica Puškárová  je charizmatická žena, ktorú diváci poznajú vždy dokonale upravenú a nastajlovanú. A tak je pre mnohých divákov zrejme ťažké predstaviť si ju aj v niečom inom ako v kostýmoch či šatách.

Blondínka však v súkromí nemá problém nahodiť si na seba aj pohodlnejší športový outfit, o čom sa jej priaznivci mohli presvedčiť pred pár dňami v petržalskom nákupnom centre, kde sa vybrala so svojou mamou na obed. Oblečená v športových legínach, v členkových čižmičkách na podpätku, dlhej bunde a hrubej čiapke bola na nepoznanie. Tí, čo ju predsa len spoznali ostali prekvapení, že sa takto zvláštne poobliekaná ako cibuľa, vybrala medzi ľudí. Dokonca si hrubú čiapku nedala dole ani počas obeda.

Keďže s manželom Patrikom čaká svoje druhé dieťa je ale pochopiteľné, že vždy štýlová moderátorka, aktuálne nepozerá na imidž a eleganciu, ale skôr na pohodlie a voľnosť. Pozrite, takto ju na obraze určite neuvidíte!

Zvláštne zababušená Zlatica Puškárová bola na nepoznanie.
Zobraziť galériu (6)
Zvláštne zababušená Zlatica Puškárová bola na nepoznanie.

 

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu