Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Všetci sme ju milovali: Aha, ako sa zmenila Paťa z Kuka!

Patrícia Jarjabková Zobraziť galériu (4)
Patrícia Jarjabková (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Pamätáte si ešte na ňu?! Patríciu Jarjabkovú (57) v minulosti milovali všetky deti Slovenska - moderovala totiž relácie určené pre tých najmenších. Pred rokmi sa však z rušného sveta šoubiznisu nadobro vytratila. A dnes sa po dlhšej prestávke opäť pripomenula v markizáckom Teleráne. Pozrite, takto dnes vyzerá Kukova Paťa!

Azda každý Slovák starší ako 25 rokov vyrastal na detských programoch, ktoré moderovala Patrícia Jarjabková. Jej relácia Od Kuka do Kuka sa stala prakticky legendárnou a strapatú bábiku s obrovskými modrými očami chcelo mať doma bez výnimky každé dieťa. Po rokoch na výslní sa však plavovláska stiahla do úzadia.

A dnes po dlhoročnej odmlke sa bývalá hviezda opäť pripomenula - prijala pozvanie do markizáckeho Telerána. Porozprávala tam o svojej aktuálnej práci v realitách, aj o tom, že ľudia jej odchod z mediálneho sveta vnímajú ako pád. 

„Ja to vidím, lebo robím ešte divadlo s deckami a riešili sme kostýmy a stretla som sa s jednou známou a ona presne hovorí, že a čo teraz robíte? A ja jej hovorím, že v realitách... A ona, že: Joooj, chudinka, vy ste dopadli. A potom si uvedomím, že ľudia to naozaj stále takto vnímajú, že z toho výslnia človek zíde dole. A reality majú celkovo zlú pečiatku,“ priznala Jarjabková.

Zaujímavosťou tiež je, že hoci bola kedysi veľkou „celebritou“ aktuálne ju už mnohí ľudia nespoznávajú. „Stredná a staršia generácia vie, ale keď ku mne do kancelárie príde niekto mladý, tak hovorí, že ehm... Nič,“ netají Patrícia, ktorá má dnes 57 rokov. Pozrite, ako sa za tie roky v úzadí zmenila!

Patrícia Jarjabková má dnes 57 rokov a venuje sa realitám. Po rokoch sa pripomenula v markizáckom Teleráne.
Zobraziť galériu (4)
Patrícia Jarjabková má dnes 57 rokov a venuje sa realitám. Po rokoch sa pripomenula v markizáckom Teleráne.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Patrícia Jarjabková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu