Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smrť exmanžela rozpútala vojnu: Hviezda slovenskej telky terčom nenávisti!

Patrícia Jarjabková hovorila v Teleráne o odpúšťaní. Rodina jej exmanžela si v súvislosti s tým neodpustila kritiku. Zobraziť galériu (6)
Patrícia Jarjabková hovorila v Teleráne o odpúšťaní. Rodina jej exmanžela si v súvislosti s tým neodpustila kritiku.

BRATISLAVA – Útoky plné zloby! Patrícia Jarjabková (55), ktorá bola v minulosti hviezdou relácií pre deti, sa po dlhšej prestávke znovu objavila na televíznych obrazovkách. Prijala totiž pozvanie do markizáckeho Telerána, kde sa včera rozoberala téma odpustenia. Jej slová nepochybne mnohým divákom pohladili dušu, no u niektorých vyvolali len zlosť. Zareagovala na ne totiž rodina tmavovláskinho zosnulého exmanžela, ktorá jej nevie prísť na meno.

Patrícia Jarjabková bola dlhé roky spätá s moderovaním detských relácií a mnohí si pri jej mene hneď vybavia handrovú bábiku Kuka. Večne usmiata a pozitívne naladená žena si však v živote prešla neľahkým obdobím. Jej bývalý manžel Ľuboš Jariabka totiž podľa jej slov podľahol alkoholu a niekdajšia televízna hviezda sa netají tým, že bola psychicky týraná. Spoločne so svojimi dvomi deťmi dokonca bývala istý čas v krízovom centre.

V roku 2003 súd manželstvo Jariabkovcov rozviedol a Patrícia našla neskôr šťastie po boku iného muža. Vzťahy s tým bývalým však boli hrozne komplikované, o čom svedčí aj to, že brunetka bola nútená zmeniť si priezvisko na Jarjabková. No hoci si exmoderátorka prešla peklom, otcovi svojich detí odpustila. „Zapálila som sviečku a spomínam. Ľuboš, ďakujem Ti za náš spoločný čas. Chyť za ruku anjela a choď s ním. Oddychuj,” napísala v deň jeho nedávneho úmrtia na sociálnej sieti tmavovláska.

V spätosti s touto situáciou zavítala Patrícia v pondelok do markizáckeho Telerána, aby sa tam zverila so svojimi skúsenosťami. Moderátorov zaujímalo najmä to, ako dokázala svojmu exmanželovi odpustiť. „Ja som si ho pred 20-timi rokmi zobrala ako úžasného človeka. Keď som sa rozviedla, tak to bol niekto celkom iný. Mohla som dodnes žiť s nenávisťou, mohla by som dodnes nadávať, že ako mi pobabral život, ale na čo je to dobré?! Len by som si pošpinila dušu, mala by som špinavé myšlienky, bolo by mi ťažko, aj ľuďom okolo mňa,” rozrozprávala sa pred kamerami Jarjabková.  

Netajila však, že má vo svojom okolí ľudí, ktorí jej chcú stále nejako ubližovať. „Je to ich cesta. Ja som urobila všetko. Dala som sa im takto na dlani,” poznamenala Patrícia. Zrejme narážala aj na rodinu svojho exmanžela. Ako sme si totiž všimli, švagriná zosnulého Jariabka zaplavila facebookovú stránku Telerána komentármi plnými nenávisti. „Kto je vlastne Patrícia Jarjabková? Za koho meno sa skrýva? Čo tá hyena hovorí, viete? Spýtajte sa na jej avantúry!” neskrývala svoje rozhorčenie staršia pani.

Bývalú moderátorku sme v súvislosti s týmto útokmi oslovili. „Neviem o tom nič a ani to vlastne neriešim. Je to problém toho človeka, ktorý je plný zloby a ja to nijako nedokážem zmeniť,” reagovala Patrícia, ktorá ani nechcela poznať obsah švagrininho diskusného príspevku. „Viem o tej nenávisti, ktorá tam je. Pocítila som to aj pri exmanželovom pohrebe, ale ja na takéto špinavosti nereagujem. Pochovali sme človeka, ktorý nám bol všetkým nejakým spôsobom blízky a myslím si, že už stačilo,” dodala Jarjabková. „Nebojím sa nejakých okydávačiek. Ja im odpúšťam a nehnevám sa na nich,” uzavrela túto nepríjemnú tému.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu