Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kontroloval jej prsia aj »podvozok« Sajfa 2 mesiace po svadbe šokoval s cudzou ženou!

Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (7)
Matej Sajfa Cifra

BRATISLAVA - Ešte len nedávno vliezol do chomúta a už si obzeral inú. Reč je o moderátorovi Matejovi „Sajfovi" Cifrovi (37), ktorý je známy svojou bláznivou povahou, čo nepochybne potvrdil aj vo včerajšej časti jojkárskej šou Uhádni môj vek: špeciál. Tam totiž predviedol nielen hádačské schopnosti, ale aj šou hodnú testosterónu... A môže za to táto šarmantná dáma!

Vo včerajšej časti Uhádni môj vek: špeciál si televízni diváci vychutnali poriadnu dávku humoru, či úsmevných situácií, o ktoré sa tentoraz postarali dvaja prominentní hádači – spíker z Fun Rádia Matej „Sajfa“ Cifra a hudobník Marián Čekovský. Známi šoumeni neostali svojej povesti nič dlžní a slovenský národ pobavili opäť raz na výbornú.

Za zmienku stojí najmä Sajfov ďalší bláznivý úlet, vďaka čomu vyčaril úsmev nielen divákom, ale aj samotnej súťažiacej, ktorej vek mali v danej chvíli uhádnuť. Všetko sa to vyhrotilo práve vo chvíli, keď prominentní hostia dostali ako pomôcku „ZOOM“, čo znamená, že dotyčnú osobu si mohli hádači obzrieť podrobnejšie aj zblízka.

No a keďže v tomto prípade išlo o „obhliadku“ šarmantnej slečny, tak túto možnosť samozrejme obaja hráči prijali priam s otvorenou náručou. Bláznivý moderátor tak v momente využil príležitosť a sympatické dievča si bez okolkov obzrel doslova z každej strany. „Ja sa aj tak stále takto pozerám,“ skonštatoval Sajfa a popritom ukazoval na sexi dekolt súťažiacej. „Ja vás poznám! Vy ste neboli na mojej rozlúčke?“ pokračoval vo vtipných narážkach, keď si ku kráske ľahol na zem a dôkladne si ju prezrel aj zdola.

V súvislosti s úsmevnou poznámkou, ktorá vo vysielaní odznela, nás preto zaujímalo, či mal tento pojašený moderátor skutočne takú divokú rozlúčku so slobodou a dotyčnú slečnu naozaj aj pozná alebo išlo len o nevinné vtipkovanie. „Bol to vtip samozrejme. Rozlúčka bola divoká tak akurát. Čo sa stane v Barcelone, ostáva v Barcelone,“ s úsmevom povedal pre Topky. sk. Ako Sajfa uplatňoval svoj pozorovací talent pri obzeraní príťažlivej mladej dámy, zistíte v našej FOTOGALÉRII.

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu