Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sajfa porušuje zákon: Takto sa mu to vypomstilo!

Matej Sajfa Cifra porušil zákon. Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra porušil zákon. (Zdroj: Foto: youtube)

BRATISLAVA - Matej Sajfa Cifra (37) sa v súčasnosti okrem moderovania venuje aj takzvanému „vloggovaniu", čo znamená, že si ho fanúšikovia môžu vychutnať aj v jeho vlastných videách na youtube. Jedno z nich však radšej ani zverejňovať nemal. Známy rádiový speaker totiž porušil zákon, čo sa mu následne aj nepekne vypomstilo!

To, že je Matej Sajfa Cifra skutočne nepredvídateľná osobnosť, nám už tento bláznivý šoumen dokázal nespočetne veľakrát. Najnovšie sa o tom jeho priaznivci môžu napríklad presvedčiť aj v jeho videách – takzvaných vlogoch, ktoré denne pridáva na youtube.

Svojím stredajším príspevkom však zaujal známy speaker viac ako obvykle. Na videu totiž zreteľne vidno, ako moderátor porušuje zákon, keď počas jazdy po bratislavskom Moste SNP prekročil na šesťdesiatke rýchlosť o 29 kilometrov za hodinu.

Zaujímalo nás preto, čo viedlo zabávača k nerešpektovaniu tohto dopravného nariadenia: „Priznám sa, že som išiel trocha rýchlejšie, budem si na to dávať väčší pozor. Zopárkrát som aj pokutu zaplatil. Žiaľ, doba je rýchla. Snažím sa ale jazdiť bezpečne. Včera sa mi to trošku vypomstilo, keď do auta za mnou nabúralo iné auto a to do mňa - našťastie len nárazník,“ otvorene priznal pre Topky.sk Sajfa. Snáď si moderátor vezme svoje vlastné slová k srdcu a nabudúce bude na cestách predsa len opatrnejší...

Matej Sajfa Cifra išiel po moste rýchlosťou 89 km/h.
Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra išiel po moste rýchlosťou 89 km/h.

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu