Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Vytasila prsia, ale TOTO neskryla: Trapas speváčky z Talentu!

Eva Burešová sa predviedla v nie príliš lichotivom svetle. Zobraziť galériu (5)
Eva Burešová sa predviedla v nie príliš lichotivom svetle.

PRAHA - Horúce chvíle?! Muzikálová herečka a speváčka Eva Burešová (23) sa v týchto dňoch zúčastnila tlačovej konferencie k pripravovanému muzikálu. Tam však okrem svojho talentu pútala pozornosť aj niečím úplne iným. Pozrite sa, čo túto českú hviezdičku zradilo pred očami všetkých prítomných!

Eva Burešová sa dostala do povedomia verejnosti ešte v roku 2011, keď sa spevácky presadila v úspešnej šou Česko Slovensko má talent. Jej aktivita však týmto ani zďaleka neskončila.

Aktuálne sa totiž brunetka venuje okrem spevu aj muzikálovému herectvu. V týchto dňoch sa napríklad zúčastnila tlačovej konferencie k pripravovanému muzikálu s piesňami Karla Gotta s názvom Čas růží, kde ale zaujala aj niečím iným ako len svojím talentom.

Na túto príležitosť si brunetka obliekla čierny obtiahnutý top, ktorý mal v prvom rade rafinovane zvýrazniť jej krivky. Evine prednosti ale neboli jediným miestom, kam putovali pohľady. Speváčka sa totiž vykrúcala pred objektívmi fotografov v nie príliš lichotivej podobe a všetkým prítomným tak ukázala aj nepekné spotené „mapy“ pod pazuchou. Nuž, aj celebrity sú len ľudia...

Eva Burešová ukázala nielen sexi krivky, ale aj poriadne spotené podpazušie.
Zobraziť galériu (5)
Eva Burešová ukázala nielen sexi krivky, ale aj poriadne spotené podpazušie.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Eva Burešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu