Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Víťazky Talentu Act 4 Slovakia boli online!

Act 4 Slovakia sú online. Zobraziť galériu (4)
Act 4 Slovakia sú online. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Šou Česko Slovensko má talent spoznala v nedeľu svojho víťaza. Vo viacerých predchádzajúcich sériách vyhrali spevácke čísla - tento rok však prišlo prekvapenie. Najväčšie sympatie divákov si spomedzi 10 čísiel získali totiž akrobatky na bicykloch Act 4 Slovakia. V pondelok boli v Topkách na online rozhovore. Prečítajte si, čo v ňom prezradili!

Šou Česko Slovensko má talent vyhrala naposledy Gyöngyi Bodišová so speváckym číslom. V histórii súťaže vyhrali speváci už viackrát. Tentoraz však diváci svojim hlasovaním prekvapili - v siedmej sérii zvíťazilo hudobné akrobatické vystúpenie s bicyklami. Najviac hlasov dostali dievčatá zo zoskupenia Act 4 Slovakia.  

 

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

28.11.2016 14:15 - otázka od Martin
dievčatá boli ste perfektné,bravúrné....dojali ste ma k slzám.. moc som Vám to prial... mimochodom ..dúfam, že ste poslali video do cirque do soleil.. i napriek chybičke ste to dalo... čo sa tam stalo? priznám sa takúto akrobaciu som videl prvýkrát..ďakujem za ten zážitok s pozdravom Martin
Ďakujeme a sme radi, že sa Vám naše vystúpenie páčilo :) Aj keď sa nám to podarí na tréningu 1000 x, žiaľ stane sa, že niekedy to nevyjde. Tento prvok bol extrémne náročný a aj keď sme ho nepokazili ani raz za posledné obdobie žiaľ stalo sa. Aj takýto je šport :) Náš online sa blíži ku koncu, ďakujeme za vaše otázky a prajeme Vám príjemný zvyšok dňa! Act 4 Slovakia :)
28.11.2016 14:01 - otázka od mario nagy
Gratulalok lanyok nagyon szep volt a teljesítmenyetek , csak igy tovabb
Köszönjük szépen! :)
28.11.2016 14:00 - otázka od Mireček
Ahojte baby, aký typ spodného prádla uprednostňujete a cítite sa v ňom najlepšie: klasické nohavičky, tangá, panty, brasilky alebo niečo iné? Želám veľa úspechov!
Ďakujeme :) Cítime sa vo všetkom dobre :D :D :D
28.11.2016 13:53 - otázka od maserka
Kočky nikto nespochybňuje, že ste vyhrali zaslúžene a pretože máte TALENT! :-) Nech sa vám darí na MS v Nemecku!!! Je ťažké presadiť sa v zahraničí?
Ďakujeme krásne :) Sme radi, že sa Vám naše vystúpenie páčilo. Nemky a Švajčiarky sú našimi najväčšími konkurentkami, pretože tam má tento šport oveľa dlhšiu tradíciu ako u nás.
28.11.2016 13:49 - otázka od Matečko
Ahojte kočky, veľká gratulácia a obdiv! :-) Ako dlho vám trvalo, kým nacvičíte také číslo? Ako ste sa zoznámili a dali dokopy? :-) Ktorá z vás začala prvá a prišla s tým nápadom? :)
Ďakujeme :) Túto konkrétnu choreografiu sme nacvičovali od leta, pretože to boli nové a náročné prvky. Všetky 4 sme boli členky športového klubu cyklistiky v Kolárove a začínali sme ako jednotlivkyne a následne nás trénerka spojila do tímu.
28.11.2016 13:46 - otázka od Marek Č.
Ahojte kočky, v prvom rade gratulujem k úspechu. :-) Zaujímalo by ma, čo si myslíte o tom vyhlasovaní výsledkov a technickom probléme. Televízia JOJ to celkom pohnojila, nemyslíte? :-) Čo sa o tom hovorilo v zákulisí?
Ďakujeme :) Počas posledných troch dní sme mohli byť súčasťou veľkých príprav, generálok a skúšok a môžeme potvrdiť, že celý realizačný tím odviedol neuveriteľnú a profesionálnu prácu a snažili sa zo všetkých síl, aby sa všetko podarilo na 100 %. Žiaľ tak ako aj nám sa pritrafila malá chybička, tak aj tu nastal menší technický problém. To sa jednoducho stáva.... Avšak z televízie JOJ máme informáciu, že aj napriek technickej chybe sme mali veľký náskok, za čo všetkým, ktorí nám posielali hlasy veľmi pekne ďakujeme! :)
28.11.2016 13:41 - otázka od Andrej
ahoj babeny..gratulujem fakt som vam držal palce. Ste moc dobre, urcite ste si to za tie roky oddreli.prajem veľa dalších úspechov..mimochodom..ste všetky zadane? :)
Ďakujeme :)
28.11.2016 13:40 - otázka od Jonatan
Ahojte, ktora z vas je sigle? Vsetky ste strasne pekne. Dakujem
Ďakujeme :)
28.11.2016 13:39 - otázka od Ján
Ahojte dievcata, viete si same opravit defekt?
Áno :)
28.11.2016 13:39 - otázka od Darina
Srdešne gratulujem k prvenstvu. Boli ste skvelé:) velká vďaka za vaše krásne zimomriavkové vystúpenie ,,, nech sa Vám darí :)
Sme veľmi šťastné, že sa Vám naše vystúpenie páčilo a ďakujeme! :)
28.11.2016 13:38 - otázka od Ján Červenák
Dobrý deň. Veľká gratulácia odo mňa. Asi nebudem prvý, ani posledný. Verili ste, že my v malom mestečku Kolárovo s veľkým prispením celého Slovenska sa takto vyjadríme a posunieme Vás na víťazný piedestál Česko Slovensko má talent.? Celé Kolárovo Vám držalo palce. Facebook doslova horel. Ahojte. Ján Červenák
Ďakujeme veľmi pekne za milé slová! :) Sme nesmierne vďačné všetkým, ktorí nám posielali hlasy a samozrejme aj všetkým kolárovčanom za podporu! :) ĎAKUJEMEEEEE!! :)
28.11.2016 13:35 - otázka od Martinaa
Aké sú vaše plány na najbližšie 2 týždne? :-)
V stredu odchádzame na Majstrovstvá sveta do Nemecka a v piatok zabojujeme o pódiové umiestnenie. :) Držte nám palce :)
28.11.2016 13:33 - otázka od fero
ahojte dievcata, prisli ste na rozhovor na bicykloch?
Ahoj Fero :) nie neprišli sme na bicykloch :)
28.11.2016 13:32 - otázka od Mato
Ahojte na prvom mieste gratulujem bolo to krasne vystupko. A moja otazka znie ako si rozdelite hlavnu vyhru osobny automobil, bude sluzit na prepravu po dalsich sutaziach? Alebo mate s nim ine plany? :)
Ďakujeme za milé slová :) Tešíme sa, že sa Vám naše vystúpenie páčilo :) Ešte musíme pouvažovať ako si výhru rozdelíme.
28.11.2016 13:30 - otázka od Marta
Dobrý deň, ja sa vlastne ani nechcem nič spýtať, len Vám chcem poblahoželať k víťazstvu. Boli ste môj favorit a som rada že ste vyhrali práve vy štyri.
Ďakujeme za Vaše slová a za Vašu podporu :)
28.11.2016 13:29 - otázka od Jana
Ahojte baby , ste fakt dobré , klobúk dole , ale vyhrali ste trošku neprávom . Viem nebola to vaša chyba , ale bolo to nespravodlivé voči Martinovi. TV JOJ to opäť nezvládla. Prajem veľa úspechov :-)
Pekný deň. Ďakujeme veľmi pekne :) Všetci finalisti boli fakt výborní, majú náš obdiv a sme veľmi radi, že sme sa mohli zúčastniť tejto show. Z televízie JOJ máme informáciu, že aj napriek technickej chybe sme mali veľký náskok, za čo všetkým, ktorí nám posielali hlasy veľmi pekne ďakujeme! :)
28.11.2016 13:22 - otázka od Emil
Ahojte, máte už rozmyslené, čo urobíte výhrou? Ďakujem
Pekný deň, doteraz sme to ešte neriešili ale čoskoro sa k tomu dostaneme :) Ešte sme stále v šoku z toho celého :)
28.11.2016 13:20 - otázka od Lucia
Gratulujem, gratulujem, nikomu som tak nedržala palce ako vám, ste neskutočné a je za tým aj veľa driny.Prajem vám veľa úspechov bez zranení a krásne Vianoce.
Veľmi pekne ďakujeme za milé slová a taktiež Vám prajeme krásne Vianoce! :)
28.11.2016 13:19 - otázka od Veronika
Ahojte baby,boli ste fakt skvelé!Konečne to nevyhral spevák ale ste si to Vy právom zaslúžili!Nech sa Vám naďalej takto dobre darí =)Pozdravujem =)
Veľmi pekne ďakujeme :) Budeme sa snažiť aj naďalej :)
28.11.2016 13:18 - otázka od Bibo1
Gratulujem k senzacnemu vitazstvu a chcel by som vediet ci budu vytazki robit turne po Slovensku,zacnu od Bratislavy a skoncia ako spravne vychodniarky prave na vychodnom Slovensku.Dufam,ze im slava nestupne az prilis do hlavy ako to poniektory robia,ked vyhraju vecsiu sumu plus tu nejaku vecnu cenu. Tohto roku je to vyhra 50 000 Eur a auto Renault.
Ďakujeme veľmi pekne, vážime si to! :) Nad turné sme zatiaľ ešte neuvažovali, ale je to super nápad, určite nad tým porozmýšľame :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu