Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Koniec v šoubiznise?! Toto je nový džob Jara Slávika!

Jaro Slávik Zobraziť galériu (4)
Jaro Slávik (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Šou Česko Slovensko má talent sa nezadržateľne blíži k svojmu koncu. No a so záverom jojkárskeho projektu sa nám do redakcie dostala zaujímavá informácia - porotcovský kat Jaro Slávik (42) má vraj nový džob. Prekvapujúco však nie v rámci umeleckej brandže... Zarezávať má po novom ako manažér športového areálu. Znamená to jeho koniec v šoubiznise?!

Jaro Slávik sa v očiach verejnosti preslávil ako kat z jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. Tam si do kresla porotcu sadol ako ostrieľaný hudobný producent, ktorý za roky svojej kariéry spolupracoval s veľkými svetovými hviezdami. O to väčším prekvapením je informácia, ktorá sa nám do redakcie dostala v týchto dňoch.

Známy suverén má vraj novú prácu... No nie v rámci šoubiznisu. Podľa našich zistení sa po novom začal venovať úplne inému odvetviu. „Jaro by mal čoskoro začať robiť manažéra veľkého športového areálu neďaleko Šamorína,“ dozvedeli sme sa od nášho dobre informovaného zdroja zo Slávikovho okolia. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotného producenta, nech nám prezradí či sa popri novom džobe bude venovať aj svojej umeleckej agentúre. Alebo to znamená jeho definitívny koniec v šoubiznise? „Podnikám v športovom marketingu od minulého roka‚“ povedal pre Topky.sk Slávik. K tejto konkrétnej ponuke a ani k tomu, či má ešte aktivity aj v umeleckej agentúre, sa nevyjadril. Nechajme sa prekvapiť, ako sa napokon jeho nové pracovné zameranie vyvinie. 

Viac o téme: Jaro Slávik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu