Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šok pre porotu: TOTO sa v Talente ešte nestalo!

Porota šou Česko Slovensko má Talent Zobraziť galériu (6)
Porota šou Česko Slovensko má Talent (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - To vážne?! Porotcovia v šou Česko Slovensko má talent si za roky hodnotenia zažili pred kamerami už kadečo. Agresívni súťažiaci, obrovskí trémisti či naopak veľkí komici... No to, čo sa stalo v nedeľu večer, v talentovom projekte doposiaľ nebolo. Na pódium prišla mladá speváčka Denisa (28) a... Z toho, čo urobila, zostala porota aj diváci v šoku!

Šou Česko Slovensko má talent prináša okrem príjemných umeleckých zážitkov často aj skutočne nečakané momenty. Jeden taký nastal aj v nedeľnej časti jojkárskeho projektu. Na pódium sa postavila 28-ročná speváčka Denisa, no a z toho, čo tam „predviedla“, zostala v šoku aj samotná porota.

Brunetka sa totiž sama vyhodila. Už po prvom X-ku od Jara Slávika sa jednoducho zasekla a zmierená so svojím vyhadzovom chcela odísť spred kamier. „Dobre, keď nepostupujem, tak už idem,“ zahlásila dievčina a aj napriek tomu, že sa ju porota snažila podporiť, ona si opakovala svoje: „Dobre, tak nepostupujem,“ povedala a dala sa na odchod.

A to sa doposiaľ v šou nikdy nestalo. „Vy ste jediný človek, ktorý sa v celej histórii šou vyhodil sám,“ zahlásila šokovaná Bílá. Celá situácia má však pochopiteľné vysvetlenie - Denisa mala totiž už pred vystúpením obrovskú trému, ktorú ťažko znášala. Zasahovať museli dokonca záchranári. No a pred porotou to bolo azda ešte horšie. Z pódia sa preto snažila čím skôr zmiznúť. No čo, tréma je niekedy skrátka neovládnuteľná. 

Speváčka Denisa znášala trému veľmi ťažko.
Zobraziť galériu (6)
Speváčka Denisa znášala trému veľmi ťažko.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu