Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávikova nočná mora: Toto bolo horšie ako kúzelníci!

Jaro Slávik takto vyvaľoval oči. Zobraziť galériu (6)
Jaro Slávik takto vyvaľoval oči.

BRATISLAVA – Neudržal sa! Už túto nedeľu si budú môcť diváci Jojky opäť vychutnať obľúbenú šou Česko Slovensko má talent. Okrem nadaných účinkujúcich sa tu však predvedie aj istá mladá slečna, ktorá jedného z najprísnejších porotcov Jara Slávika (42) takmer unudí k smrti. Pozrite, takto tvrdo zhodnotil jej nevydarené vystúpenie!

Čo na srdci, to na jazyku! Ďalšiu epizódu obľúbenej šou Česko Slovensko má talent diváci uvidia v nedeľu večer a budú sa mať veru na čo pozerať. Tentokrát budú svedkami aj nie príliš vydareného vystúpenia mladej slečny Viktórie Geméšiovej. Sedemnásťročná študentka prišla ukázať svoje mažoretkovské číslo a pre porotcu Jara Slávika sa toto predstavenie stalo doslova nočnou morou.

Po úvode plnom vtipkovania medzi súťažiacou a mužskými porotcami sa to nakoniec zvrtlo na nemastné- a neslané vystúpenie. Mažoretka Jara ani Jakuba veľmi nezaujala. Slávik gúľal po celý čas očami a nudil sa. Jakub sa zasa neustále hral s perom.

Vystúpenie mladej slečne totiž veľmi nevyšlo, často jej padali paličky, čo si na záver neodpustil okomentovať aj najprísnejší porotca, ktorý dokonca ako jediný počas tanca stlačil červené X. „Ja som zistil, že okrem kúzelníkov nemám rád ani mažoretky. V priebehu tvojho vystúpenia  som pochopil, že celý svoj život som nemal rád mažoretkovanie. To bolo o 3 minúty dlhšie, ako to trojminútové vystúpenie malo byť,“ naložil slečne v záverečnom hodnotení znudený Jaro Slávik.  Viac uvidíte v nedeľu na Jojke.

Mažoretka v Talente

Viac o téme: Jaro Slávik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu