Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Očarený Slávik: Dostala ho táto 16-tka!

Jara Slávika očarila mladá Slovenka. Zobraziť galériu (5)
Jara Slávika očarila mladá Slovenka. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Bol z nej unesený! V úspešnej šou Česko Slovensko má talent sa udeje niečo, čo tu doposiaľ ešte nebolo. Postará sa o to mladá Slovenka, ktorá svojím kreatívnym výkonom očarila aj známeho porotcovského kata Jara Slávika (42). Nádejná speváčka totiž vytiahla nie jedného, ale hneď niekoľko žolíkov naraz a spravila zo seba hotový "živý jukebox".

V nedeľu večer odštartuje televízia Joj ďalšiu epizódu obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. K odvážlivcom, ktorí túžia ochutnať žiaru reflektorov, sa tentoraz pripojila aj nádejná speváčka Daniela Rečková. Pred štvoricu porotcov ale predstúpila so skutočne neľahkou výzvou.


Fuj, to je hnus! Hrôzostrašné číslo na JOJke: Rezanie do brucha a prepichnuté časti tela!


Mladá slečna sa totiž rozhodla, že sa na javisku nepredstaví len ako tuctová speváčka, ale že k vystúpeniu pridá aj čosi navyše. Naučila sa tak viac ako 800 textov známych piesní a razom zo seba spravila hotový „živý jukebox“.

Doposiaľ nevídaná šou zaujala najmä obávaného porotcu Jara Slávika, ktorý si prostredníctvom tabletu vyberal hudobný podklad k skladbám, ktoré malo dievča súvisle odspievať. Prítomní si tak mohli vypočuť rôzne žánre od gospelu, rapu, popu, ale aj slovenskú klasiku. Danielin mimoriadne kreatívny výkon si môžete pozrieť už dnes večer na Jojke.

Živý jukebox v Česko Slovensko má talent

Viac o téme: Jaro Slávik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu