Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Podobu nezaprú: Synom tohto pána je náš známy spevák!

Ľubomír Šedivý je otcom známeho slovenského speváka. Zobraziť galériu (5)
Ľubomír Šedivý je otcom známeho slovenského speváka. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Akoby mu z oka vypadol! Vo včerajšej epizóde jojkárskej relácie Inkognito sa medzi ľuďmi so zaujímavým povolaním objavila aj jedna známejšia tvár. Do kresla vedľa moderátora Vlada Voštinára (52) sa totiž posadil aj otec známeho slovenského speváka Laskyho alias Tomáša Šedivého (36) z Pary. Z tej zarážajúcej podoby s jeho slávnym synom padnete na zadok!

V pondelok večer mali diváci televízie JOJ opäť o zábavu postarané. V obľúbenej relácii Inkognito si totiž mohli vychutnať množstvo úsmevných momentov, o ktoré sa známe tváre postarali pri hádaní povolaní pozvaných hostí.

Vo včerajšej časti ich však pri predstavení jedného z účinkujúcich čakalo hneď na úvod príjemné prekvapenie. Muž, ktorý sa objavil pri moderátorovi Vladovi Voštinárovi, sa totiž nápadne podobal na známeho slovenského speváka, čo v momente spustilo hotovú lavínu dohadov.

„Akoby to nie jedna mater mala, ale ako sa to povie...“ hľadal správny výraz na vyjadrenie do očí bijúcej podobnosti hudobník Marián Čekovský. „Úplne je ‘potatený’ náš kamarát,“ pokračoval speaker Marcel Forgáč. Celebritní šoumeni tak na prvú šupu uhádli, že ide o otca slovenského speváka Tomáša Šedivého alias Laskyho. 

Lasky zo skupiny Para podobu so svojím otcom nezaprie.
Zobraziť galériu (5)
Lasky zo skupiny Para podobu so svojím otcom nezaprie.  (Zdroj: TV JOJ)

 

Viac o téme: Tomáš Šedivý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu