Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zmenená Dominika Mirgová: Stačilo málo a je z nej iná žena!

Dominika Mirgová Zobraziť galériu (7)
Dominika Mirgová (Zdroj: Instagram D.M.)

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Dominika Mirgová (24) je neustále pod drobnohľadom médií, čo znamená, že na verejnosti by sa mala ukazovať reprezentatívne a štýlovo. Túto skutočnosť si plavovláska samozrejme veľmi dobre uvedomuje a svoj vzhľad zveruje do rúk len tých najpovolanejších. Pozrite, akým lookom prekvapila tentoraz!

Speváčka Dominika Mirgová sa popri materských povinnostiach venuje aj svojej kariére, v ktorej sa jej mimoriadne darí. Vyťažená umelkyňa však okrem toho aj aktívne komunikuje so svojimi priaznivcami na sociálnych sieťach, kde sa s nimi delí o zábery z profesionálneho, či súkromného života.

Skalných fanúšikov potešila aj nedávno, keď sa na webe pochválila svojím zmeneným imidžom. Mladá mamička sa totiž rozhodla znova zaexperimentovať a svoju bohatú hrivu zvolila aj tentoraz do rúk celebritného kaderníka Jirku Blatného, ktorý sa o jej dokonalý vlasový styling stará už nejaký ten čas.


Sexi mamička Mirgová: Pochudnutá a so super három!


No a jeho spolupráca so sympatickou speváčkou sa aj v tomto prípade nepochybne vydarila. Dominika aktuálne stavila na populárnu platinovú blond a dlhé nadpojené vlasy, ktoré z nej urobili hotovú sexi dračicu. Talentovaná plavovláska tak po sviežej premene vyzerá neuveriteľne šik a je doslova neprehliadnuteľná.

Služby hairstylistu Jirku využívajú aj ďalšie známe tváre slovenského šoubiznisu. Jeho priazeň si napríklad získala aj speváčka Celeste Buckingham, dvojičky z dua Twiins, Daniela Christová, či playmate Eva Cifrová.

Dominika Mirgová prekvapila neprehliadnuteľným imidžom, v ktorom vyzerá sviežo, sexi a štýlovo.
Zobraziť galériu (7)
Dominika Mirgová prekvapila neprehliadnuteľným imidžom, v ktorom vyzerá sviežo, sexi a štýlovo.  (Zdroj: Instagram D.M.)

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu