Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kollár a Balúchová: Naozaj je taká naivná?! Básni o pravej láske...

Barbora Balúchová a Boris Kollár by sa mali stať čoskoro rodičmi. Zobraziť galériu (5)
Barbora Balúchová a Boris Kollár by sa mali stať čoskoro rodičmi. (Zdroj: facebook, instagram)

BRATISLAVA - Speváčka Barbora Balúchová (28) vyšla v týchto dňoch konečne s pravdou von. Rovno pred markizáckymi kamerami totiž napokon po dlhšom váhaní potvrdila medializované informácie o tehotenstve s multioteckom Borisom Kollárom (51). Blondínka však neprestáva prekvapovať aj naďalej a na internete sa pochválila doslova záhadným vyznaním. Žeby chvíľka romantiky pre Borisa?

Len nedávno sme vás na Topkách informovali o tom, že tehotná speváčka Barbora Balúchová konečne prelomila svoje mlčanie. S kožou na trh vyšla v markizáckej Smotánke a o svojom dobre stráženom tajomstve nakoniec prehovorila.


A je to tu! Balúchová prehovorila o Kollárovi!


Barbora by sa tak mala podľa vlastných slov stať matkou desiateho potomka podnikateľa Borisa Kollára už v januári. Spolu so známym multioteckom už dokonca vedia aj pohlavie dieťatka. Avšak to, či je na ceste chlapček alebo dievčatko, zatiaľ nechce medializovať.

Najnovšie ale plavovláska prekvapila opäť. Na známej sociálnej sieti sa totiž pochválila snímkou, na ktorej je jasné, že si Slovenka aktuálne užíva relax a sladké ničnerobenie. Na tom by samozrejme nebolo nič zvláštne, avšak Barbora mala tentoraz pri sebe pánsku spoločnosť, čo zjavne naznačujú mužské nohy v bezprostrednom kontakte so speváčkou. Mnohí jej fanúšikovia sa preto domnievajú, že ide práve o spomínaného boháča.

Následne umelkyňa zverejnila aj selfie fotografiu, ku ktorej ale nechýbal aj veľavravný popis. Budúca mamička sa totiž zamýšľala nad významom pravej lásky, ktorú zrejme podľa vlastného presvedčenia aj konečne našla. To, či emotívne vyznanie venovala známemu politikovi, sme sa snažili zistiť aj od samotnej blondínky. Na naše telefonáty a správy však doposiaľ nereagovala.

K selfie fotografii pripojila Barbora Balúchová aj záhadný odkaz, v ktorom emotívne opisuje, čo všetko pre ňu znamená pravá láska.
Zobraziť galériu (5)
K selfie fotografii pripojila Barbora Balúchová aj záhadný odkaz, v ktorom emotívne opisuje, čo všetko pre ňu znamená pravá láska.  (Zdroj: Facebook)

Barbora Balúchová si v týchto dňoch užíva relax v mužskej spoločnosti. Mnohí jej fanúšikovia sa domnievajú, že ide práve o otca jej prvého potomka Borisa Kollára.
Zobraziť galériu (5)
Barbora Balúchová si v týchto dňoch užíva relax v mužskej spoločnosti. Mnohí jej fanúšikovia sa domnievajú, že ide práve o otca jej prvého potomka Borisa Kollára.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Barbora BalúchováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu