Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nechutné zábery a jednoznačný vyhadzov: Na markizáckom Ostrove to vrelo!

Iveta van Wingerden sa v reality show Ostrov nešťastne zranila. Zobraziť galériu (8)
Iveta van Wingerden sa v reality show Ostrov nešťastne zranila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Hladina napätia neklesá ani na okamih! Markizácky reality formát Ostrov je plný šokujúcich zvratov a neočakávaných udalostí. Tento fakt sa potvrdil aj vo včerajšej epizóde, v ktorej opäť išlo do tuhého. Nová dobrodružná časť totiž so sebou priniesla nielen krv a nechutné zábery, ale aj jednoznačný odstrel zo súťaže.

Exotické peklo, neustále nebezpečenstvo a adrenalín poriadne vysoko! Tomu všetkému musia čeliť odvážlivci, ktorí sa rozhodli okúsiť nástrahy nevyspytateľného projektu Ostrov. Veď dobrodružná reality šou preveruje súťažiacich nielen po fyzickej, ale aj psychickej stránke. No a to, že je nový markizácky formát skutočne neľahkou výzvou, sa potvrdilo aj včera večer.


Dráma, napätie a... Krv tiekla potokom: Krutý štart markizáckeho Ostrova!


Účinkujúci si totiž tentoraz museli svojpomocne postaviť prístrešok, čo v drsných podmienkach na exotických Filipínach nebola vôbec jednoduchá záležitosť. Pri tvorbe strechy navyše došlo k nechutnému zraneniu odhodlanej bojovníčky Ivety van Wingerden.

„Stúpla som na tú guľatú časť a keď som to uviazala hore, tak sa mi to celé pretočilo a nohou som vrazila pod to drevo,“ opísala svoj nepríjemný zážitok tmavovláska. „Ale inak nebolí to, takže to je dobre. Len necht určite pôjde celý dolu,“ smelo dodala súťaživá žena, ktorej zranený prst vyzeral na prvý pohľad priam hrôzostrašne.

Nemenej dramatické chvíle sa odohrávali aj v závere epizódy, keď sa odvážni bojovníci museli rozhodnúť, koho zo skupiny určia na odstrel. No a výsledok bol v tomto prípade viac než jednoznačný. Stopku dostal Richard Beňa, ktorý si vysoké antipatie vybudoval už od začiatku súťaže. Jeho hlas síce putoval k zranenej Ivete, no ostatní sa jednohlasne spojili a 42-ročného muža jasne vyšachovali.

Viac o téme: Ostrov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu