Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

20. výročie Markízy: Banášovej trapas a... chýbala tam Drobová!

20. výročie zverila Markíza Martinovi Pycovi Rauschovi a Adele Banášovej. Zobraziť galériu (16)
20. výročie zverila Markíza Martinovi Pycovi Rauschovi a Adele Banášovej.

BRATISLAVA - Televízia Markíza v posledný augustový deň oslavovala 20 rokov od svojho vzniku. Odrazilo sa to na televíznom programe a takmer všetci súčasní aj bývalí markizáci sa zabávali na veľkej párty - zábery z nej sa objavili aj na obrazovkách. Ako sme si ale všimli, chýbala tam Gabriela Drobová, ktorá do Záhorskej Bystrice priniesla mnoho úspešných formátov. A moderátorka Adela Banášová sa zas postarala o menší trapas.

Vysielanie televízie Markíza sa v stredu nieslo v duchu osláv. Modro-žltá stanica je totiž na trhu už presne 20 rokov.

Pri tejto príležitosti sa konala veľká párty, ktorú mali moderátorsky pod palcom Adela Banášová a Martin Pyco Rausch. V niekoľkých vstupoch sa prihovorili aj divákom pri televíznych obrazovkách. A v jednom z nich blondínka naozaj prekvapila.

„Zlatica, ty sa tiež tváriš tak nenápadne,” začala rozhovor s markizáčkou, ktorá však rozhodne nemá priezvisko Puškárová. „Ja som Danica,” opravila ju hneď moderátorka popoludňajších správ. „Jasné, veď viem, Danica Kleinová,” opravila sa potom Adela. Predpokladáme, že tváre Televíznych novín si samozrejme nepomýlila výzorovo, skôr bola v myšlienkách už niekde popredu a proste len poplietla rovnako zakončené krstné mená.

Ako moderátori niekoľkokrát pripomenuli, v Inchebe sa zabávali všetci, ktorí boli za tých 20 rokov nejako s Markízou spojení. Nebolo to však úplne tak. Napríklad Gabriela Drobová sa tam neobjavila. Pritom práve ona stála za projektmi ako Nevesta pre milionára, Slovensko má talent či Česko Slovensko hľadá SuperStar. A v Záhorskej Bystrici strávila 15 rokov.

Topky.sk zisťovali, či blondínka vôbec dostala pozvánku alebo nebodaj došlo k nejakému problému s bývalým zamestnávateľom. „Samozrejme ma pozvali. Urobili to však deň po tom, ako som potvrdila účasť v porote Schwarzkopf Elite Model Look,” prezradila nám Drobová. Galavečer sa konal v Prahe rovnako v stredu a ona ako profesionálka svoj sľub dodržala a účasť nezrušila.

„Som už šiesty rok vo fashion businesse, takže veľkolepý event v Španielskej sále Pražského hradu za účasti dôležitých osobností zo sveta módy má pre mňa obrovský zmysel,” dodala Gabika, ktorá má podľa vlastných slov ale stále vynikajúce vzťahy aj s bývalými kolegami z Markízy. „Veľa z nich so mnou spolupracuje dodnes. 20 rokov je neskutočné číslo, ku ktorému blahoželám a teším sa, že som svojou maličkosťou prispela k úspechom televízie Markíza v minulosti aj ja,” uviedla šéfka Fashion TV.

Viac o téme: Adela Banášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu