Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Svedectvo zo zákulisia novej šou: Markíza, nie je vám to trápne?!

Alžbeta Ferencová a Lukáš Adamec spolu uvádzajú novú šou Koleso šťastia. Zobraziť galériu (4)
Alžbeta Ferencová a Lukáš Adamec spolu uvádzajú novú šou Koleso šťastia. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Aký to má význam?! Televízia Markíza minulý týždeň uviedla na svoje obrazovky staronový projekt Koleso šťastia. No už po odvysielaní prvej časti sa naň spustila hotová lavína kritiky. Šou je podľa divákov nudná či trápna... A lepšiemu dojmu určite nepomohlo ani obmedzenie, ktoré televízia dala súťažiacim. Prečítajte si, čo by pred kamerami nemali hovoriť!

Po rokoch priniesla Markíza divákom legendárnu šou Koleso šťastia. No hoci televízia verila, že ňou zožne úspech, namiesto toho prišlo veľké sklamanie. Už po prvej časti totiž projekt zaplavila vlna kritiky - diváci ho označili za nudný či trápny a asistentku Alžbetu Ferencovú nazvali čistou katastrofou. 


Kruté vytriezvenie Markízy: Obrovská kritika divákov, trápne správanie televízie! 


No a pod celkový príjemný dojem z relácie sa určite nepodpísalo ani obmedzenie, ktoré televízia dala súťažiacim. Tí totiž pred kamerami pôsobili vykoľajene a nervózne. Dôvod? Ako pre portál Mediaboom.sk prezradil jeden z účinkujúcich, Markíza im odporučila, aby si pri vyberaní písmen nepomáhali menami, ako sme doposiaľ boli zvyknutí, ale inými slovami.

V praxi to teda vyzeralo tak, že namiesto toho, aby povedali „A“ ako „Adam“, zahlásili „A“ ako „Ahoj“. Pôsobilo to však veľmi zvláštne, najmä keď bolo na samotných hráčoch vidieť, že s tým majú problém. Navyše, ak im nič iné nenapadlo a použili ako pomôcku meno, pôsobili až zahanbene. 

„Nebol to príkaz, ale skôr odporúčanie, aby sme skúsili hovoriť niečo iné,“ prezradil pre Mediaboom.sk súťažiaci, ktorý zároveň priznal, že to hráčom komplikovalo hru. „Neviem, čo tým sledujú, ale bolo to priamo v hre sťažujúce. Rozmýšľať naraz nad tajničkou, písmenom, aké si vyberiem, plus čo poviem namiesto mena... Hra bola zábavná, vtipná, ale toto ma párkrát pomýlilo, podržalo,“ dodal. 

Ktovie, aký dôvod má Markíza, aby takýmto spôsobom sťažovala hru súťažiacim, no v konečnom dôsledku to pôsobilo tak trochu trápne. Nemyslíte? 

Viac o téme: Tv MarkízaKoleso šťastia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu