Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gregorová si chcela len užiť, ale... Toto prišlo po prvom sexe so zajačikom!

Hana Gregorová so snúbencom Ondřejom Koptíkom. Zobraziť galériu (4)
Hana Gregorová so snúbencom Ondřejom Koptíkom. (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Takto to bolo! Českým šoubiznisom aktuálne rezonuje nový vzťah herečky Hany Gregorovej (63). Tmavovláska sa totiž zamilovala do o 32 rokov mladšieho muža Ondřeja Koptíka (31). No hoci aktuálne dvojica už plánuje termín svadby, ako tmavovláska prezradila, spočiatku si chcela len užiť!

Hana Gregorová pred pár mesiacmi šokovala verejnosť vzťahom s o 32 rokov mladším mužom Ondřejom Koptíkom. Ešte väčším prekvapením bolo, keď sa prevalilo, že dvojica už chystá aj svadbu – koncom minulého týždňa sa totiž zasnúbili. 


Vdova (63) po legendárnom Brzobohatom ulovila zajačika... Je ešte mladší ako jej syn!

Vdova po Brzobohatom opäť prekvapuje: Mladému milencovi povedala svoje ÁNO!


No hoci ich vzťah dnes vyzerá naozaj vážne, ako herečka prezradila, mal to byť len sex na jednu noc. „Všetky kamarátky mi hovorili, nech si to užívam a že potom aspoň budem mať v domove dôchodcov na čo spomínať. S tým som tiež do toho najprv išla. Lenže keď prebehol prvý sex, tak mi Ondro začal vypisovať doslova litánie. Ale ja som odpovedala len smajlíkom,“ povedala Blesku Gregorová. Práve táto jej hra však spôsobila, že mládenec po nej začal ešte viac šalieť.

Všetko pritom začalo úplne nevinne. „Potrebovala som si nechať v dome zaviesť internet, a tak dorazil nejaký pán, ktorý mi mal všetko vysvetliť. Lenže hneď v prvý moment mi niečím pripomenul Radka. Mal možno podobnú košeľu na sebe ako on. Hneď som tie myšlienky ale zahnala,“ prezradila Hana.

No keďže internet stále nefungoval, Ondřej musel prísť opäť. „Zrazu sa stalo to, že tento mladý muž so mnou začal flirtovať. Keď mi prezradil, koľko má rokov, tak som dokonca vybuchla od smiechu. Až mi tiekli slzy,“ priznala tmavovláska. „Nikdy som nemal staršiu priateľku, ale zrazu mi niečím učarovala a ja som sa do nej zamiloval,“ dodal Ondřej. No tak snáď ide v tomto prípade o skutočnú lásku... 

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu