Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vdova po Brzobohatom opäť prekvapuje: Mladému milencovi povedala svoje ÁNO!

Hana Gregorová a o generáciu mladší Ondřej Koptík sa zasnúbili. Zobraziť galériu (4)
Hana Gregorová a o generáciu mladší Ondřej Koptík sa zasnúbili.

PRAHA - Zasnúbili sa! Herečka Hana Gregorová (63) a jej mladý zajačik Ondřej Koptík (31) sa opäť postarali o menší rozruch v šoubiznisovom svete. Mladík sa totiž rozhodol pre vážny životný krok a zrelú šesťdesiatničku požiadal o ruku.

Nie je žiadnym tajomstvom, že známa slovenská herečka Hana Gregorová tvorí už niekoľko mesiacov pár so zajačikom Ondřejom Koptíkom, ktorý je od nej mladší o neuveriteľných 32 rokov. Dvojica sa dokonca neskrýva ani na verejnosti, kde si bez problémov vymieňajú nežnosti. No a svoju hlbokú náklonnosť už zdieľajú aj vo vlastnom hniezdočku lásky. To však ani z ďaleka nie je všetko. Vdova po legendárnom hercovi Radkovi Brzobohatom neprestáva šokovať aj naďalej. A zdá sa, že tentoraz už ide skutočne do tuhého.

O tom, že to je medzi nimi vážne a svoju lásku by chceli spečatiť aj pred Bohom, sa zaľúbenci vyjadrili ešte počas svadby herečkinho syna Ondřeja Brzobohatého s Taťánou Kuchařovou. Nikto však netušil, že sa k dôležitému životnému kroku odhodlajú už tak skoro.

Podľa informácií českého portálu blesk.cz ju totiž mladý milenec v uplynulých dňoch požiadal o ruku. Malo sa to odohrať v istom lyžiarskom rezorte v Tirolsku, kde si milenci spoločne vychutnávali slastné chvíle. Tmavovlásku síce mladíkovo nečakané rozhodnutie najprv prekvapilo, no údajne neváhala ani chvíľu a povedala mu svoje áno.

Je tak viac než pravdepodobné, že Hanin nový partner je v tom až po uši. Najskôr si ale musí vyriešiť rozvod so svojou prvou manželkou, s ktorou má dve deti. Otázkou však ostáva, ako sa vzťah zaľúbeného páriku bude vyvíjať ďalej. Či naozaj zaznejú svadobné zvony, alebo ide iba o rýchlo kvasené vzplanutie, nechajme sa prekvapiť.

Viac o téme: Hana Gregorová a Ondřej Koptík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu