Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hana Gregorová prežíva peklo: Za všetko môže jej milenec!

Hana Gregorová Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová

PRAHA - Obrovská nenávisť! Herečka Hana Gregorová (64) a jej mladučký snúbenec Ondřej Koptík (32) tvoria pár už niekoľko mesiacov. Ich vzťah ale začal naberať priam raketovú rýchlosť a dokonca vyústil až k plánom o samotnej svadbe. Tento životne dôležitý krok bol už ale, zdá sa, posledný klinec do rakvy a v rodine Brzobohatých rozpútal hotovú vojnu.

Spoločné hniezdočko lásky, šokujúce zásnuby, ale aj bleskurýchle prípravy na svadbu. Hana Gregorová sa v ostatnom období postarala o rozruch v česko-slovenskom šoubiznise viac ako dosť. No hoci si slovenská umelkyňa aktuálne užíva bláznivo zamilované chvíle po boku mladého milenca, vzťahy v jej rodine sú naopak poriadne naštrbené.


Raketová rýchlosť! Gregorová (63) už fakt plánuje svadbu: Toto o nej prezradila!


A zdá sa, že k vyhroteniu nespokojnosti najbližších predchádzala práve mladíkova žiadosť o ruku, ktorú Hana bez váhania prijala. „Toto nemá cenu komentovať, je mi to celé jedno,“ vyjadrila svoje stanovisko herečkina dcéra Rola Brzobohatá pre Blesk.

„Dosť to spojilo Rolu a jej brata Ondřeja, s ktorým to Rola momentálne rieši. Oboch to veľmi trápi a boja sa, aby ich mama nenaletela,“ potvrdil stupňujúce sa obavy aj blízky zdroj z okolia prominentnej rodiny.

Zrelá šesťdesiatnička sa však odvážne bráni a celú situáciu berie s obrovským nadhľadom. „Poznala by som, ak by ma niekto chcel využiť. A ja som si istá, že to tak nie je,“ uzavrela po uši zamilovaná Gregorová. Známa tmavovláska je totiž chránená aj predmanželskou zmluvou, ktorú dokonca navrhol jej mladučký žrebec. Tento rázny krok by tak mal nielen umlčať neprajníkov, ale aj upokojiť obavy najbližších. Či to bolo ale dostatočne dôveryhodné gesto, tak to ukáže až čas.

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu