Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rehákovej boj s rakovinou: Takto ju zmenila choroba!

Monika Reháková Zobraziť galériu (10)
Monika Reháková

BRATISLAVA – Vyzerá inak! Manželka biznismena Juraja Reháka (38) a nevesta podnikateľky Márie Rehákovej (64) Monika (34) si prežila naozaj ťažké chvíle. Ako brunetka topkám v týchto dňoch priznala, uplynulý rok bojovala so zákernou rakovinou. Ťažká choroba a náročná liečba do istej miery zmenili aj jej vzhľad.

Monika Reháková, ktorá je nevestou známeho veľkopodnikateľa Ladislava Reháka a jeho manželky Márie, sa do povedomia verejnosti dostala aj vďaka populárnym Bratislavským módnym dňom. Na tejto udalosti zvyčajne sedela po boku svojej svokry, ktorej s akciou pomáhala ako členka poroty. No minulý rok sa tejto udalosti nezúčastnila. Ako vás topky včera informovali, mladá pani Reháková v uplynulom roku bojovala so zákernou chorobou – rakovinou lymfatických uzlín.

Pred pár dňami sa však po prvýkrát od liečby objavila na verejnosti. Prišla na tlačovú konferenciu k spomínaným dňom módy, ktoré v týchto dňoch prebiehajú v Bratislave. Na prvý pohľad bolo vidieť, že Monika je v tvári pochudnutá a zmenená, a tiež sa nedalo nevšimnúť si, že zmizli jej bohaté dlhé vlny a teraz má krátke vlasy. No napriek tomu pôsobila o pár rokov mladšie a nesmierne šik.

S podobnými následkami sa musela nedávno vyrovnávať aj známa jojkárska moderátorka Adriana Kmotríková. Tá tiež v dôsledku zákernej choroby a následnej operácie prišla o svoju bohatú hrivu. Napriek tomu týmto dámam z krásy vôbec neubudlo. Práve naopak. Obom to s novým krátkym účesom veľmi pristane a klobúk dole, že toto ťažké životné obdobie zvládajú s takou gráciou.

Moniku Rehákovú síce choroba zmenila, no napriek tomu jej to veľmi pristane aj s krátkym účesom.
Zobraziť galériu (10)
Moniku Rehákovú síce choroba zmenila, no napriek tomu jej to veľmi pristane aj s krátkym účesom.

Viac o téme: Monika Reháková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu