Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hriešne zvodná Slovenka v uliciach Bratislavy: Fúha, takto dráždila na verejnosti!

Barbora Bakošová Zobraziť galériu (5)
Barbora Bakošová (Zdroj: Instagram B.B.)

BRATISLAVA - Slovenská modelka Barbora Bakošová (20) vie, ako zvýrazniť svoje prednosti. Veď kdekoľvek sa táto brunetka objaví, chlapi si zaručene prídu na svoje. A sexi modelka nezaháľala ani v uplynulých dňoch v centre Bratislavy. Vo vyzývavom outfite hypnotizovala pohľady prítomných takýmito zbraňami!

Ako zvodná cicuška! Presne takto vyzerala pred pár dňami bývalá misska Barbora Bakošová, keď si užívala hrejivé slnečné lúče na nábreží Dunaja. No a aj v tomto prípade sa bolo rozhodne na čo pozerať. Modelka totiž nepatrí k žiadnym hanblivkám a svoje prednosti pomerne často a rada ukazuje v plnej svojej kráse.


Nehanebná slovenská misska: Ukazuje sa hore bez!


A že svojimi krivkami opäť raz potešila mužské osadenstvo, tak to snáď ani netreba nejako zvlášť zdôrazňovať. Pozornosť prítomných však asi najviac zamestnala hriešne sexi topom, pod ktorým bola samozrejme naostro.

Vyzývavý čipkovaný model tak na prvý pohľad pripomínal skôr rafinovanú spodnú bielizeň, a preto niet pochýb, že fantázia mužov sa pri pohľade na ňu rozbehla na plné obrátky.

Barbora Bakošová si do bratislavských ulíc vyrazila vo vyzývavom outfite, ktorý podčiarkol jej sexi krivky.
Zobraziť galériu (5)
Barbora Bakošová si do bratislavských ulíc vyrazila vo vyzývavom outfite, ktorý podčiarkol jej sexi krivky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Barbora Bakošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu