Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najodvážnejšia kráska: Slovenská misska na svetovej súťaži »len« v nohavičkách!

Prvá vicemiss Slovensko 2015 Barbora Bakošová nás v týchto dňoch reprezentuje na svetovej súťaži krásy Miss International. Zobraziť galériu (5)
Prvá vicemiss Slovensko 2015 Barbora Bakošová nás v týchto dňoch reprezentuje na svetovej súťaži krásy Miss International. (Zdroj: Facebook Miss Slovensko)

TOKIO - Najsexi zo všetkých! Barbora Bakošová (19) sa koncom apríla stala prvou vicemiss Slovensko 2015. V týchto dňoch brunetka už reprezentuje našu krajinu na svetovej súťaži krásy Miss International. A zatiaľ sa jej darí na seba pútať veľa pozornosti. Slovenka všetkým vyrazila dych svojimi vyslovene najodvážnejšími šatami spomedzi všetkých krások. V spoločnosti sa objavila v čipkovanej róbe s hlbokým výstrihom a sukňa? Tá v podobe akejsi vlečky odhaľovala vpredu čierne nohavičky.

Už od apríla pozná Slovensko svoju kráľovnú krásy a spolu s ňou aj ďalšie dve „princezné“. Titul prvej vicemiss získala 19-ročná Bratislavčanka Barbora Bakošová.


Víťazka Miss Slovensko 2015: Novou kráľovnou sexi plavovláska!


A v týchto dňoch už reprezentuje našu krajinu na svetovej súťaži krásy Miss International v japonskom Tokiu. A určite tam zaujala. Naša misska totiž pútala pozornosť dokonalou postavou v poriadne zvodných šatách.

Spomedzi všetkých krások mala naša reprezentantka vyslovene najodvážnejšiu róbu. Čierny kúsok z dielne Jany Jurčenko odhaľoval Barborin plný dekolt v hlbokom výstrihu, ale na obdiv vystavil aj tmavovláskine dokonalé nohy. 

Namiesto klasickej sukne mal totiž sexi model len takú polovičnú, a tak bola Bakošová spredu doslova len v čiernych nohavičkách. No napriek vyzývavým šatám Slovenka pôsobila veľmi vkusne a bez pochýb patrila medzi najväčšie hviezdy večera. 

Prvá vicemiss Slovensko 2015 Barbora Bakošová mala pred pár dňami na svetovej súťaži krásy Miss International spomedzi všetkých súťažiacich najodvážnejšie šaty.
Zobraziť galériu (5)
Prvá vicemiss Slovensko 2015 Barbora Bakošová mala pred pár dňami na svetovej súťaži krásy Miss International spomedzi všetkých súťažiacich najodvážnejšie šaty.  (Zdroj: Facebook Miss Slovensko)

Viac o téme: Miss SlovenskoBarbora Bakošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu