Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slovenská kráska: V piatok na finále Miss a v nedeľu... HOLÁ na internete!

Barbora Bakošová Zobraziť galériu (5)
Barbora Bakošová

BRATISLAVA - Prekvapila! Barbora Bakošová (19) patrí k najkrajším Slovenkám. Bola totiž ocenená titulom 1. vicemiss Slovensko 2015. Počas piatkového priameho prenosu preto odovzdávala korunku svojej nástupkyni. Na pódiu sa objavila v rafinovaných, pomerne odvážnych šatách. A ešte odvážnejšia bola v nedeľu, keď zverejnila na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej nemá na sebe vôbec nič.

Barbora Bakošová na prvý pohľad pôsobí ako obyčajné dievča, no je neskutočne tvárna a svojím výzorom dokáže vyraziť dych. Ako svetová hviezda vyzerala aj na piatkovom galavečere Miss Slovensko 2016, kde korunovala svoju nástupkyňu na poste 1. vicemiss. 

Brunetka si prišla splniť svoju povinnosť v naozaj rafinovaných šatách, ktoré dosť odhaľovali, ale zároveň nepôsobili vulgárne. A rovnako sa podarilo Barbore trafiť mieru aj pri zverejňovaní nahej fotky. 

V nedeľu sa totiž na jej profile na sociálnej sieti objavil záber, na ktorom nemá na sebe absolútne nič a šteklí fantáziu krivkami svojho nahého tela. Prsia jej však zakrývajú ruky a vlasy a jediné, čo ukázala, je časť jej zaobleného zadočka. 

Slovenská kráska: V piatok
Zobraziť galériu (5)

​ 

Viac o téme: Barbora Bakošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu