Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známe Slovenky odhalili zadky na verejnosti: Pozrite, čo skrývajú pod šatami!

Barbora Bakošová a Janette Drapáková Zobraziť galériu (23)
Barbora Bakošová a Janette Drapáková

BRATISLAVA - Fíha, dámy vy sa nezdáte! Koncom minulého týždňa sa v našom hlavnom meste konalo otvorenie nového podniku, súčasťou ktorého je aj najväčší ľadový bar v Európe. Túto akciu si nenechalo preto ujsť ani viacero známych tvári nášho šoubiznisu. Mnohé z nich dorazili v poriadne provokatívnych outfitoch a na verejnosti tak chtiac-nechtiac ukázali odhalené zadky.

Predviedli sa! Známe osobnosti spoločenského života si opäť raz vyhodili z kopýtka, keď si nenechali ujsť otvorenie nového VIP nefajčiarskeho podniku v Bratislave, ktorého súčasťou je aj najväčší ľadový bar v Európe. V rámci jednoduchého kreatívneho programu vystúpili pred pozvanými hosťami herečka a moderátorka večera Karin Haydu, hudobník Milan Lieskovský, fitneska Zora Czoborová, tanečnica Natália Glosíkova, moderátorka Stanka Pavolová a iní.

Stretli sme tam aj mnoho ďalších známych tvárí, ktoré na seba upútali chtiac či nechtiac viac pozornosti ako ostatní. Reč je predovšetkým o dvoch známych Slovenkách, ktoré zaujali prítomných hostí odvážnymi a provokatívnymi outfitmi. Jednou z nich bola Janette Drapáková, manželka známeho hudobníka Paľa Drapáka zo skupiny Metalinda.

Tá sa na túto akciu poriadne vymódila. Zvolila totiž ultrakrátku ružovú čipkovanú sukničku so žltým topom s hlbším výstrihom. Tento odvážny outfit pri každom jednom predklone však odhalil aj to, čo malo ostať skryté. Janette totiž vykukol  nielen zadok, ale aj čierna bielizeň, ktorú si pod svoj model obliekla.

A nebola jediná, ktorá v ten večer provokovala sexi oblečením. Modelka Barbora Bakošová, ktorá sa zviditeľnila ako 1. vicemiss Slovensko 2015, tiež vie, ako si získať pohľady prítomných hostí. V ten večer si totiž obliekla poriadne zvodné a rafinované šaty, ktoré viac odhaľovali ako zakrývali. Sexi brunetka provokovala v sieťkovanom béžovom outfite, pod ktorým mala body rovnakej farby. Tento model tak odhalil jej zmyselné pozadie. Fotografie odvážnych dám i ostatných hostí si môžete pozrieť v našej galérii.

Janette Drapáková ukázala nielen zadok, ale aj bielizeň.
Zobraziť galériu (23)
Janette Drapáková ukázala nielen zadok, ale aj bielizeň.

Barbora Bakošová v rafinovaných šatách odhalila svoje pozadie.
Zobraziť galériu (23)
Barbora Bakošová v rafinovaných šatách odhalila svoje pozadie.

Viac o téme: Janette DrapákováBarbora Bakošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu