Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kucherenko vyzerá už ako... Preboha, Silvia, začni jesť!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Fúha, to už je príliš! Modelka Silvia Kucherenko (33) je okrem megaveľkých pier a vylepšených pŕs známa aj svojou ultra štíhlou postavičkou. Pravidelne sa ňou pýši na sociálnej sieti Instagram, kde pridáva množstvo fotiek len v plavkách. No hoci ideálom ženskej krásy sú pre mnohých chudé krivky, to, čím sa pýši blondínka, je už... No skrátka, mala by sa konečne poriadne najesť!

Silvia Kucherenko patrí k tým ženám, ktoré si dávajú veľký pozor na svoju váhu. Na jej tele preto nie je ani gram tuku navyše... Teda v jej prípade by sa dalo povedať, že ho je až príliš málo. Veď blondínka je doslova kosť a koža – svedčia o tom jej fotky v plavkách, ktoré pridáva na sociálnu sieť Instagram. 

Najnovšie na web zavesila video z bowlingu. No a na tom jej ultraštíhla postavička vynikla ešte viac. Vidno nielen jej trčiace kľúčne kosti, ale aj tenučké ruky a nohy a uzučký driek... Pôsobí doslova, akoby trpela poruchou príjmu potravy. No, Silvia by sa konečne mala poriadne najesť, lebo ak to pôjde takto ďalej... Stratí sa nám pred očami!

Silvia Kucherenko je doslova kosť a koža.
Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko je doslova kosť a koža.  (Zdroj: Instagram S.K.)

 

Video uverejnené používateľom @beluga_s,

 

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu