Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kucherenko sa stále strápňuje, známy Slovák má jasno: Komplexy!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko

BRATISLAVA - Silvia Kucherenko v poslednom čase zverejnila na svojom instagramovom profile niekoľko videí, ktoré sa stretli s mnohými negatívnymi reakciami. Hovorili o nich skoro všetci. A reagovali aj niektoré známe osoby. Moderátorka Dominika Dadíková natočila paródiu a spevák Robo Mikla so známymi na Facebooku debatoval o tom, čo je za modelkiným správaním.

Silvia Kucherenko sa v poslednom čase prostredníctvom Instagramu vyjadrila k viacerým článkom, ktoré o nej vyšli v médiách. Jedno z jej videí sa začalo bleskovo šíriť sociálnymi sieťami. Mnohý si z neho začali robiť posmech, moderátorka Dominika Dadíková aj Temné kecy nakrútili paródiu

A potom prišlo video, na ktorom si Silvia údajne pospevovala, lenže namiesto toho sa len zvláštne tvárila do kamery a občas pohýbala perami. Tento jej kúsok zdieľal napríklad aj Boris Kollár. Ľudia proste o Silvii teraz dosť hovoria. 

A vyjadril sa aj superstarista Robo Mikla. Ten si z modelky nerobil srandu, no nijako mu jej správanie nešlo do hlavy. „Ja by som chcel niektorým ľuďom byť na trakých 60 sekúnd úplne v hlave, že jak majú ten svet vyskladaný, čo je čím a ako to vidia naozaj,” reagoval pod jedným videom od blondínky. „Mne jej je úprimne ľúto a mám pocit, že baba trpí, len už to musí dáko dokopať,” dodal. 

A dôvod? Podľa neho Kucherenko bojovala s pocitmi menejcennosti. Môže tomu nasvedčovať aj fakt, že sa na svoje staré ja už vôbec nepodobá. „Podľa mňa bojovala s komplexmi, zvolila taktiku, to sa posralo a teraz musí bojovať s divným následkom toho boja maskou, že je všetko ok,” napísal Mikla. Čo si myslíte vy? 

Viac o téme: Silvia KucherenkoRobo Mikla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu