Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veľké pery, bomba prsia a... trčiace kosti známej Slovenky!

Známa Slovenka provokuje. Zobraziť galériu (6)
Známa Slovenka provokuje.

BRATISLAVA - Čistá provokácia! Sociálne siete slúžia mnohým známym ľuďom na to, aby informovali fanúšikov o svojej práci a nechali ich nahliadnuť trochu aj do súkromia. Iní zas radi ukazujú svoje telo. A k tým jednoznačne patrí aj známa blondínka, ktorá má veľké prsia i pery, no jej postavička je ultraštíhla.

Silvia Kucherenko vždy patrila k ľuďom, ktorým záleží na vzhľade. Z nevýraznej brunetky sa postupom rokov stala blondínka z predných stránok – aj zahraničných – magazínov. 

Okrem vlasov prešli zmenou aj iné časti jej tela. Modelka si nechala zväčšiť prsia i pery. To síce vehementne už roky popiera, my však máme svoje zdroje a úprava je navyše dosť viditeľná. 

No kým v týchto oblastiach sa Silvia nechala „prifúknuť”, celkovo výrazne schudla a môže sa chváliť naozaj štíhlučkým telom. Všetky tieto svoje kvality predviedla na jedinom zábere na sociálnej sieti, kam sa nechala odfotiť prakticky bez tváre. Ukázala práve svoje pery, prsia, ploché brucho a trčiacu panvovú kosť. Čo na ňu poviete? 

Silvia Kucherenko sa takto pochválila svojimi najvýraznejšími časťami tela.
Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko sa takto pochválila svojimi najvýraznejšími časťami tela.

kucherenko

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu