Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi Cifrová púta pozornosť zmenenou tvárou: Ďalšia plastika? Preboha!

Eva Cifrová púta pozornosť zmenenou tvárou. Zobraziť galériu (7)
Eva Cifrová púta pozornosť zmenenou tvárou. (Zdroj: Facebook E.C.)

BRATISLAVA - Úplne iná! Modelka Eva Cifrová (33) sa netají tým, že v minulosti podstúpila nejaké tie estetické vylepšenia. Nechala si zväčšiť prsia a upravené má aj pery. Aktuálne kráska púta pozornosť celkovou zmenou tváre... Niet preto divu, že sa po Bratislave začalo šuškať, že si do líc nechala voperovať implantáty. Oslovili sme preto samotnú blondínku - tá však tvrdí, že všetko je úplne inak!

Eva Cifrová v poslednom období púta pozornosť bacuľatejšími líčkami. Niet preto divu, že sa po Bratislave začalo šuškať, že si do nich blondínka nechala vložiť implantáty. Oslovili sme v tejto súvislosti samotnú blondínku, nech nám prezradí, či je to pravda, no doslova sa zhrozila. 

„Čo? To prvýkrát počujem. Preboha,“ netajila prekvapenie modelka. Jediný dôvod, prečo má plnšie líca, je vraj fakt, že v poslednom období viac jedla. „Pribrala som 5 kíl a ja keď priberiem, tak ako prvé sa mi to odráža na tvári. A že mám implantáty, tak to počujem prvýkrát a je to totálna hovadina. Ja žiadne lícne implantáty nemám!“ zdôraznila Cifrová. 

Zmenenú tvár výlučne pripisuje kilám navyše. „Asi som spokojná, tak veľa jem. Neprekáža mi to, už nemám síce 45 kíl, mám okolo 50, ale mne to nevadí, partnerovi to nevadí a ja som spokojná. Ak schudnem, schudnem... Mne váha dosť kolíše,“ dodala sexi Slovenka. Takže takto to vraj teda je! 

Eva Cifrová púta v poslednom období pozornosť plnšími lícami.
Zobraziť galériu (7)
Eva Cifrová púta v poslednom období pozornosť plnšími lícami.  (Zdroj: Facebook E.C.)

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu