Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vpredu veľké bomby, vzadu šťavnaté polky: Slovenské zbrane obrovského kalibru!

Eva Cifrová toho na dovolenkových fotkách odhalila viac než dosť. Zobraziť galériu (4)
Eva Cifrová toho na dovolenkových fotkách odhalila viac než dosť. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Dovolenková sezóna sa už pomaly rozbieha! Letný oddych v podobe leňošenia pri mori si v týchto dňoch užíva aj slovenská playmate Eva Cifrová (32). Svedčia o tom fotky, ktoré pravidelne vešia na sociálnu sieť Facebook. A tie sú veru poriadne horúce. Známa blondínka na nich odhaľuje nielen silikónové bomby, ale aj šťavnaté polky.

Playmate Eva Cifrová veľmi dobre vie, ako na seba upútať pozornosť. Pravidelne to dokazuje na svojom profile na sociálnej sieti Facebook, kde pridáva jednu sexi fotku za druhou. A výnimkou nie sú ani tie najnovšie.

Plavovláska sa totiž pred pár dňami pochválila na internete zábermi z letnej dovolenky. No ak by niekto očakával pohľad na zanietenú turistku, ktorá si obzerá historické skvosty, je na zlej adrese. Známa blondínka totiž svojich fanúšikov opäť odrovnala poriadne horúcimi kúskami. 

V prípade známej playmate totiž nemôže byť ani obyčajné slnenie na pláži bez erotického náboja. Sexi póza a vrchný diel plaviek, z ktorého kráske z Nitry vypadávajú silikónové bomby, musia byť. A v rovnako úspornom režime sa niesla aj zadná časť jej tela – na pláži totiž vystavovala svoj šťavnatý zadok v zmyselných tangách. Pohľad na Slovenku tak musel byť bez pochýb obrovským potešením pre tamojších pánov.

Eva Cifrová na dovolenke pri mori vystavila svoje prednosti aj šťavnatý zadok.
Zobraziť galériu (4)
Eva Cifrová na dovolenke pri mori vystavila svoje prednosti aj šťavnatý zadok.  (Zdroj: Facebook)
 


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu