Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizácka sexbomba vytasila zbrane: Výstrih až po pupok!

Sexbomba provokovala výstrihom po pupok. Zobraziť galériu (5)
Sexbomba provokovala výstrihom po pupok.

BRATISLAVA - Vyrazila si naostro! Sexica Jana Hrmová (21) si je dobre vedomá svojich predností a rada ich vystavuje všetkým na obdiv. Exfarmárka sa naposledy pochválila dráždivým kúskom, ktorý dokazuje, že aj bez bielizne sú jej prirodzene veľké vnady hodné pohľadu. Pozrite sa, ako vyzerajú vo výstrihu po pupok.

Pozerá sa jej vôbec niekto do očí?! Jana Hrmová sa do povedomia divákov dostala účinkovaním v dvoch sériách reality šou Farma, čo jej otvorilo dvere do slovenského šoubiznisu. Veď nie je žiadnym tajomstvom, že brunetka sa rada pretŕčala ešte v súťaži, kde najmä mužské osadenstvo provokovala často aj odhalenými vnadami.

Tmavovláska však ani po tom, čo svoje účinkovanie v markizáckom projekte zo zdravotných dôvodov ukončila, nezaháľa a svojich fanúšikov naďalej provokuje v poriadne dráždivých outfitoch. So železnou pravidelnosťou ich zásobuje fotkami v úsporných topoch alebo v plavkách. Teraz na webe zverejnila záber, ktorý opäť dokázal, že má ťažko skrotiteľný sexepíl.

Na odvážnej fotografii pózuje v priliehavých rifliach, ktoré oživila „bodyčkom” s obrovským výstrihom až po pupok. Okrem zvodných kriviek zvýraznil rajcovný model aj jej objemné prsia, ktorými sa sexica môže hrdo pýšiť. Provokatérka by smelo mohla podprsenku úplne vylúčiť zo svojho šatníka. 

Viac o téme: Jana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu