Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Odvážna frajerka markizáckeho šporťáka: Pozrite, viac vyzlečená ako oblečená!

Partnerka Petra Varinského sa objavila na móle v poriadne odvážnych šatách. Zobraziť galériu (8)
Partnerka Petra Varinského sa objavila na móle v poriadne odvážnych šatách. (Zdroj: Smotánka/Tv Markíza)

BRATISLAVA - Odhodila zábrany! Šporťák Peter Varinský (33) kedysi tvoril pár s moderátorkou spravodajstva Mirkou Kalisovou (30). Pred siedmimi rokmi sa však dvojica rozišla a odvtedy si známy Slovák svoje súkromie prísne stráži. Novú priateľku však už párkrát ukázal v spoločnosti. Markizáckej Smotánke sa ju podarilo natočiť aj na prehliadke recyklovanej módy. Kráska sa predviedla v úlohe modelky a... Fúha, mala na sebe teda poriadne odvážne kúsky!

Športový moderátor televízie Markíza Peter Varinský nepatrí k tým známym tváram, ktoré sa rady delia o svoje súkromie. Práve naopak – od rozchodu s kolegyňou Mirkou Kalisovou si svoj osobný život prísne stráži.


Potvrdené: Kalisová a Varinský priznali rozchod!


Šoubiznisovej relácii Smotánka sa však jeho aktuálnu lásku, redaktorku Reflexu Lenku Perželovú, podarilo zachytiť na nedávnej prehliadke recyklovanej módy. A zdá sa, že známa tvár z obrazoviek má doma skutočne odvážnu frajerku. 

Brunetka sa totiž na akcii objavila v úlohe modelky. Na móle predviedla dva skutočne rafinované modely. Jeden bol ultra mini a okrem nôh odhalil aj celý chrbát... No mnohí určite prestali dýchať pri pohľade na dekolt - zaujímavý výrez totiž takmer odhalil celý jej prsník.

Nemenej odvážny bol aj druhý kúsok. Látka bola totiž kompletne priesvitná a tie najintímnejšie partie prekrývala len decentná čipka. No holý zadoček nezahalila... Pozrite! 

Partnerka Petra Varinského, redaktorka Reflexu Lenka Perželová, predvádzala poriadne odvážne modely.
Zobraziť galériu (8)
Partnerka Petra Varinského, redaktorka Reflexu Lenka Perželová, predvádzala poriadne odvážne modely.  (Zdroj: Smotánka/Tv Markíza)

Viac o téme: Peter Varinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu