Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Uplakaná Mirgová, Pavolová vo vreci a moderátorka tesne pred pôrodom!

Dominika Mirgová so synom Peťkom Zobraziť galériu (11)
Dominika Mirgová so synom Peťkom (Zdroj: Jan Zemiar)

TRNAVA - Žiari šťastím! Talentovaná speváčka Dominika Mirgová (24), ktorá sa zviditeľnila ešte ako 15-ročná v úspešnej speváckej súťaži, pokrstila svoj ďalší, v poradí už tretí album s názvom Armáda. Na pódiu sa objavil aj najmenší účastník krstu - speváčkin syn Peťko. Ten sa dokonca stal aj krstným otcom a jeho mama sa neubránila slzám dojatia. Prítomných zaujala aj jojkárka Stanka Pavolová (34), ktorá svoju postavu zahalila do vrecovitého outfitu a moderátorka akcie vo vysokom štádiu tehotenstva.

Predviedla sa vo veľkom štýle! Tanečné kreácie, emóciami nabitá šou a dynamické predstavenie tretieho hudobného dieťaťa. Takto vyzeral utorkový večer v Trnave, kde sa konal krst nového albumu úspešnej Slovenky Dominiky Mirgovej. Speváčkin nový album uviedol do života jej malý syn Peťko dojčenskou vodou. Ten sa postaral aj o poriadnu spŕšku emócií. Sympatická speváčka sa totiž neubránila slzám a od dojatia sa na konci vystúpenia dokonca rozplakala.

Krstom novej štúdiovky sprevádzali rozhlasoví moderátori Kamil Konkoľ a Dominika Dadíková, ktorá všetkým na obdiv vystavila vykúkajúce tehotenské bruško. Budúca mamička rozdávala úsmevy na všetky strany a pred prítomných sa postavila už v siedmom mesiaci tehotenstva. O hudobnú zložku sa postarala samozrejme samotná Dominika, ktorá oblečením odkazovala aj na názov svojho nového albumu – Armáda.

Pozornosť prítomných pútala aj jojkárka Stanka Pavolová. Tentokrát však zaujala niečím iným ako svojím dokonalým zovňajškom. Sympatická plavovláska totiž prišla v neprehliadnuteľnom modeli, ktorý pripomínal vrece. Kreácia úplne zahalila jej vypracované telo a ukážkové krivky, ktoré neraz priam hypnotizujú oči prítomných.


Dominika Mirgová: Hejterom chcem dokázať, že ich slová so mnou nič nerobia


Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu