Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tajný život Karola Poláka (†81) s milenkou: Takto to celé bolo!

Karol Polák Zobraziť galériu (5)
Karol Polák

BRATISLAVA - Pred mesiacom zažila slovenská športová obec veľkú ranu - navždy odišiel legendárny komentátor Karol Polák (†81). Zomrel len rok po svojej manželke Eve (†77), s ktorou prežil dlhých 51 rokov života. České médiá si v týchto dňoch pripomenuli rozhovor, ktorý známy Slovák poskytol krátko pred svojou smrťou. Prezradil v ňom podrobnosti zo svojho života s o 20 rokov mladšou milenkou.

Ubehol len krátky mesiac odvtedy, čo navždy odišiel legendárny športový komentátor Karol Polák. Skonal iba 14 mesiacov po svojej manželke Eve, s ktorou prežil 51 rokov života. 


Bolesť legendárneho Karola Poláka: Tvrdá rana osudu, nikdy sa s tým nezmieri!

Odišla legenda: Dnes ráno po ťažkej chorobe zomrel komentátor Karol Polák (†81)


No hoci v očiach verejnosti bol komentátor verným a milujúcim manželom, nie je to celkom tak. České médiá v týchto dňoch pripomenuli rozhovor, ktorý Polák poskytol Blesku len pár dní pred svojou smrťou. A ako na seba sám prezradil, bol poriadny kvietok. Veď zatiaľ čo doma ho vždy čakala manželka, dlhých 35 rokov viedol tajný život aj s milenkou Agátou. 

Spoznali sa v Košiciach, kde známy Slovák komentoval medzinárodný maratón. Mal vtedy 47 rokov a ona o 20 menej. „Sedel som na recepcii hotela a vidím, ako tam pobehuje pekné dievča, úplná krásavica! Ako som sa nakoniec dozvedel, pracovala v rozhlase a na túto športovú akciu ju poslali ako hostesku,“ spomínal Polák. 

Odvtedy sa s mladou Košičankou stretával pravidelne. No netrvalo dlho a dozvedela sa o tom aj jeho žena. „Korunu tomu nasadili Agátina mama a sestra, ktoré napísali mojej manželke, či vie, s kým sa stretávam. A bol oheň na streche, hrmelo, manželka hovorila o rozvode. Potom ale povedala: ‚Ty si bol, stále si a naďalej budeš ku*evníkom, tak ja to už s tebou nejako vydržím.‛ A zostali sme spolu,“ priznal.

Napriek tomu, že mu manželka neveru odpustila, komentátor naďalej viedol dvojitý život. Svojej tajnej láske dokonca pomáhal s výchovou syna a zariadil jej domácnosť spotrebičmi. „To všetko som kúpil z ušetrených peňazí, aby moja manželka nevedela. Moderoval som rôzne akcie, za ktoré som dostal tisícku, ale doma som priznal 500. Potom zas 500 a tak ďalej,“ netajil Karol. 

V rozhovore legenda doslova šokovala svojou otvorenosťou. Bez problémov hovoril aj na tému svojho sexuálneho života. „Aby som sa priznal, my sme žili s Agátou pohlavným mileneckým životom celý ten čas, až do minulého roka, kedy manželka zomrela na zástavu srdca. Chodieval som za ňou do Košíc alebo ona za mnou na rôzne miesta, kde som bol pracovne,“ povedal na rovinu Polák, ktorý si napokon svoju milenku len krátke 4 mesiace pred smrťou aj zobral. „Keď moja žena zomrela, cítil som niečo ako morálnu povinnosť ju požiadať o ruku, samozrejme aj preto, že sa máme radi a láska nám vydržala toľko rokov,“ dodal na záver. 

Viac o téme: Karol Polák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu