Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Odviazaná Puškárová v Televíznych novinách: Hospodárová je podľa nej...

Patrik Švajda a Zlatica Švajdová Puškárová Zobraziť galériu (5)
Patrik Švajda a Zlatica Švajdová Puškárová

BRATISLAVA - Záver spravodajskej relácie na Markíze býva oveľa viac uvoľnený ako v minulosti. Pri rozhovoroch so športovými kolegami sa moderátori smejú a vtipkujú. Stalo sa to aj v pondelkových Televíznych novinách. Zlatica Švajdová Puškárová (38) dokonca nazvala Janu Hospodárovú (39) potvorou.

Televízne noviny vo svojom závere lákajú divákov aj k sledovaniu športového spravodajstva. V pondelok Jana Hospodárová avizovala, že prinesie výsledky ankety o najlepšieho futbalistu uplynulého roka.

Zároveň vyzvala moderátorov v štúdiu, aby si tipli, kto získal Zlatú loptu. Zlatica Švajdová Puškárová uviedla meno Lionela Messiho. „Ja súhlasím s Messim,” povedal Patrik Švajda, pričom mu ale Jana ponúkla aj iný záver jeho vety: „S manželkou.” A vyvolala tým samozrejme smiech všetkých zúčastnených. 

Zlatica ale potom chcela vedieť, či hádala správne. „Vy sa to dozviete v Športových novinách samozrejme,” odbila ju Hospodárová, za čo si vyslúžila celkom nelichotivé pomenovanie. Našťastie prenesené s úsmevom a v rámci srandy. „Neprezradíš? No, tak ty si potvora,” vyhlásila Puškárová. V minulosti by takéto vtipkovanie bolo v Televíznych novinách neprípustné, dnes je záver spravodajstva oveľa uvoľnenejší. 

Viac o téme: Zlatica PuškárováJana HospodárováTelevízne noviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu