Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dva roky po skončení šou: Takto teraz vyzerá vila VyVolených!

Od finále šou VyVolení Dom snov uplynuli už dva roky. Zobraziť galériu (8)
Od finále šou VyVolení Dom snov uplynuli už dva roky.

BRATISLAVA - Šou VyVolení - Dom snov skončila pred dvomi rokmi. Víťaz projektu Igor Džadoň (47) získal svoju vysnívanú vilu a v priebehu pol roka ju stihol aj predať... V porovnaní s pôvodnou cenou doslova za pár drobných. Pozrite, ako stavba, ktorú súťažiaci postavili holými rukami, dnes vyzerá - nikto v nej nebýva a len chátra!

Spomedzi 17 súťažiacich, ktorí v jojkárskej šou VyVolení - Dom snov stavali luxusnú vilu, sa z nej napokon mohol najviac tešiť východniar Igor Džadoň. Po viac ako troch mesiacoch tvrdej driny na stavbe ju totiž pred dvomi rokmi vo finále vyhral. V jeho vlastníctve však nezostala dlho... Okamžite ju ponúkol na predaj a o pol roka sa jej aj zbavil. Predal ju za smiešnych 75 000 eur, čo je hlboko pod pôvodne žiadanú cenu. 


Konečne! Jojkárski VyVolení majú víťaza: Cíti sa ako kráľ!

Jojkársky VyVolený už predáva výhru: Pozrite, koľko pýta za Dom snov! 


No hoci má nehnuteľnosť už viac ako rok a pol nového majiteľa, vôbec to tak nevyzerá. Jeden z exvyvolených, Tomáš Paták, sa totiž na svoj televízny domov prišiel s odstupom času pozrieť. No a v stavbe stále nikto nebýva. Práve naopak, dom snov len chátra. 

Veď jediné, čo sa na ňom za dlhý čas zmenilo, je farba zábradlia a meno na liste vlastníctva, inak vôbec nič... Aj tráva je rovnako nepokosená, dokonca aj reklamné nálepky zostali na oknách tak, ako ich tam pred 2 rokmi nechali súťažiaci. A na pozemku sa ešte stále nachádzajú zvyšky stavebného materiálu, ktoré tam zostali od natáčania šou. 

„To je v takom stave, ako ste to nechali? Taká škoda,“ napísala súťažiacemu k fotkám známa. „To sa dalo čakať, že to nechajú schátrať,“ písali zhrození Tomášovi priatelia. „Úplne, veď sa tam ani nepokosilo odvtedy, jak som to videl,“ dodal znechutený Paták. Toho pohľad na schátranú stavbu, na ktorej sa tak tvrdo namakal, určite nepotešil. 

Bývalý súťažiaci z jojkárskej šou VyVolení - Dom snov Tomáš Paták sa po dvoch rokoch bol pozrieť na vilu.
Zobraziť galériu (8)
Bývalý súťažiaci z jojkárskej šou VyVolení - Dom snov Tomáš Paták sa po dvoch rokoch bol pozrieť na vilu.  (Zdroj: Facebook T.P.)

Viac o téme: VyVolení
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu