Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

SuperStar má svoju víťazku: Nikto jej to prvé miesto neprial!

Emma Drobná je novou česko-slovenskou SuperStar. Zobraziť galériu (29)
Emma Drobná je novou česko-slovenskou SuperStar.

BRATISLAVA - A je koniec! V nedeľu vyvrcholila tohtoročná SuperStar. V poslednom kole o priazeň divákov bojovali dvaja Slováci a jeden Čech. Z víťazstva sa napokon tešila naša krajina - na prvej priečke sa umiestnila Emma Drobná (21). Zvláštne ale je, že pre bývalých finalistov favoritkou nebola. Pri otázke, komu by dopriali výhru, jej meno nepadlo ani jediný raz.

Finále SuperStar bolo rozdelené na viaceré kolá. Súťažiaci najprv zaspievali vianočné hity a potom piesne, ktoré im v hlasovaní vybrali diváci. Po dvoch songoch sa jeden z nich musel s veľkým pódiom rozlúčiť. Na bronzovej priečke skončil Pavol Kovalíček. 

Práve on bol pritom najčastejším tipom svojich bývalých kolegov, keď mali uviesť, kto je ich favoritom a komu by víťazstvo dopriali najviac. Z piatich úst zaznelo trikrát meno Paľo a dvakrát Štěpán. Diváci však mali evidentne iný názor. 

Svoje najobľúbenejšie alebo najúspešnejšie pesničky z minulých kôl potom predviedli už len Emma Drobná a Štěpán Urban. Ten pôvodne vypadol v treťom kole, no porota ho divokou kartou vrátila späť. „My sme tak zamiešali karty tým, že sme ťa vrátili naspäť. To sa dejú veci,” skonštatovala Klára Vytisková. 

Na výhru si ale nakoniec mladý Čech nesiahol. Najviac hlasov prišlo Emme Drobnej, ktorej meno od vypadnutých finalistov nezaznelo ani raz. „Nikto z jej verných kamarátov ju nemenoval, že by mohla vyhrať,” upozornil krátko pred vyhlásením výsledkov Ondřej Soukup. Aj mnohí fanúšikovia tejto šou písali počas finálového večera na facebookovú stránku súťaže, že ryšavka ich tentoraz nudila. Zdá sa však, že napriek tomu jej zostalo dosť priaznivcov, ktorí jej prisúdili titul novej SuperStar. 

Vystúpenia Emmy Drobnej v SuperStar: Pozrite si jej cestu za víťazstvom!

Viac o téme: Emma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu