Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brutálny výstrih, veľký plač, aj vulgarizmus v priamom prenose: Najväčšie prekvapenia nedeľnej SuperStar!

Marta Jandová sa pred kamerami rozplakala, Klára Vytisková použila vulgarizmus a Veronika Danišová prekvapila hlbokým výstrihom. Zobraziť galériu (9)
Marta Jandová sa pred kamerami rozplakala, Klára Vytisková použila vulgarizmus a Veronika Danišová prekvapila hlbokým výstrihom. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Spevácka šou SuperStar má za sebou ďalšie finálové kolo. No na rozdiel od tých minulých tento týždeň museli projekt opustiť rovno dvaja súťažiaci. Dôvodom bola minulotýždňová Divoká karta, ktorou porotcovia zachránili vypadnutého Štěpána Urbana (17). Ešte predtým sa však diváci stali svedkami viacerých prekvapení, ktoré sa počas večera udiali. Napríklad taká Veronika Danišová (21) predviedla na pódiu brutálny výstrih, Marta Jandová (41) sa rozplakala a jej kolegyňa Klára Vytisková (30) zas v priamom prenose použila vulgarizmus.

Včerajšie finálové kolo speváckej šou SuperStar bolo plné netradičných momentov. Okrem toho, že sa počas večera vyraďovalo hneď dvakrát – keďže porotcovia minulý týždeň zachránili vypadnutého Štěpána Urbana – diváci boli svedkami aj ďalších prekvapení. 

Pre mnohých to bol napríklad aj výzor súťažiacej Veroniky Danišovej. Brunetka, ktorá sa ešte donedávna trápila kvôli svojej plnšej postave, počas včerajšieho finále doslova žiarila. Bola naozaj sexi, o čo sa postarala nielen jej schudnutá postava v obtiahnutých šatách, ale v neposlednom rade aj skutočne hlboký výstrih, ktorý odhalil jej plný dekolt. 

Vyraziť dych divákom sa počas večera podarilo aj porotkyni Kláre Vytiskovej. No tentokrát to nebolo jej extravagantným výzorom. Keď totiž komentovala spevácky výkon Štěpána Urbana, rozohnila sa tak veľmi, že použila vulgarizmus. Ten síce nevyslovila nahlas, no z jej pier každý jasne odčítal, ktoré „hriešne“ slovo povedala.

„Mám pre teba jediné slovo – nádherné. To by bola taká škoda, nemať ta v ďalších kolách. Takže dievčatá teraz sa všetky vzmužte a okamžite sypte tomu Štěpánovi SMS-ky, lebo si to ku*va zaslúži,“ vyhlásila tmavovláska. 

Emóciám podľahla pri hodnotení aj Marta Jandová. Dojala ju pieseň od Christiny Aguilery Hurt, ktorú zaspievala Sabina Slepčíková. Spomenula si totiž na svoju zosnulú mamu a slzy nedokázala zastaviť. „Mne sa chce ešte teraz plakať. Lebo každý z nás je nejako zranený, každý v živote niečo máme a je strašne dôležité z toho čerpať,“ začala hovoriť roztraseným hlasom tmavovláska. 

„A ja som sa musela ovládať, keď si začala spievať, aby som nemyslela na svoju mamu, ktorú by som tak rada ešte objala. Ďakujem,“ povedala a okamžite si zakryla tvár papiermi s poznámkami. Po tvári sa jej totiž už kotúľali obrovské slzy. Tie tiež mnohým tiekli aj v závere šou. Projekt totiž museli opustiť dve súťažiace – Sabina Slepčíková a Veronika Danišová. 

Viac o téme: SuperStarMarta JandováKlára Vytisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu