Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nový imidž Flašíkovej-Beňovej: Je mladšia a sexi!

Monika Flašíková-Beňová mala ešte donedávna svetlohnedé vlasy. Zobraziť galériu (4)
Monika Flašíková-Beňová mala ešte donedávna svetlohnedé vlasy. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Toto jej vyšlo! Monika Flašíková-Beňová (47) patrí k političkám, ktoré sú prostredníctvom sociálnych sietí v neustálom kontakte so svojimi voličmi. A delí sa s nimi nielen o novinky z profesionálneho, ale mnohokrát aj zo súkromného života. Najnovšie europoslankyňa na internet zavesila fotku, ktorá zachytáva jej nový imidž. Vlasy si nechala prefarbiť na ryšavo. A veľmi jej to pristane - pôsobí mladšie, sviežo a sexi.

Monika Flašíková-Beňová je vďaka sociálnym sieťam so svojimi voličmi v neustálom kontakte. Pravidelne ich informuje o novinkách z Bruselu, ale aj vychytávkach zo svojho súkromného života. Najnovšie zverejnila fotku, ktorá ju zachytáva pri online komunikácii s europarlamentom. 

No viac ako táto informácia zaujala Slovákov jej nová frizúra. Politička totiž radikálne zmenila svoj imidž. Svetlohnedé vlasy, ktorými sa ešte donedávna pýšila, sú už minulosťou a dnes politička púta pozornosť novým ryšavým účesom. 

A naozaj jej to pristane. Zhodujú sa na tom aj jej priaznivci, ktorí ju doslova zaplavili pochvalnými komentármi. Oslnivá farba jej totiž rozžiarila tvár a zvýraznila oči... A hlavne ju viditeľne omladila! Pôsobí o niekoľko rokov mladšie a viac sexi. Nemyslíte?

Monika Flašíková-Beňová si nechala prefarbiť vlasy na ryšavo.
Zobraziť galériu (4)
Monika Flašíková-Beňová si nechala prefarbiť vlasy na ryšavo.  (Zdroj: Facebook M.F.B)

Viac o téme: Monika Flašíková-Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu