Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizáčke Almásy kukal pod sukňu a ona: Choď do ri*i!

Miroslava Almásy Zobraziť galériu (5)
Miroslava Almásy

BRATISLAVA - Ukázala nohavičky celému Slovensku! Markizácka rosnička Miroslava Almásy (40) patrí bezpochyby medzi najsympatickejšie tváre modro-žltej televízie. Okrem krásy však táto blondínka oplýva aj zmyslom pre humor, ktorý predviedla v reportáži sobotňajšej Smotánky. Moderátorke Počasia totiž nakukol pod sukňu jej kolega a ona ho so smiechom poslala do...

Dlhoročná tvár zo Záhorskej Bystrice Miroslava Almásy patrí k ženám, ktoré sa o seba vzorne starajú. Na verejnosti sa objavuje vždy dokonalo nahodená a pozor si dáva aj na svoju vizáž. Ale občas sa aj jej pritrafí menšie faux pas, na ktoré všetkých upozornil paradoxne práve jej markizácky kolega Ján Tribula.

Smotánka totiž odvysielala reportáž z leta, keď si na DOD blondínka sadla tak nešťastne, že jej bolo vidieť nohavičky. „Ale, ale, čo to, čo to?“ povedal s úsmevom známy redaktor Ján Tribula, keď sa k Mirke blížil s mikrofónom.

Pri chvíľke moderátorkinej nepozornosti jej spolu s kameramanom nakukli pod sukňu. „Choď do ri*i s tou kamerou,“ reagovala na neho Almásy. „Chceme sa k tomu priblížiť,“ vyhlásil šibalsky Tribula.

Zdá sa však, že markizáčka sa napriek nepríjemnému žartu na kolegu nehnevala, práve naopak. Na  trapase sa skvelo zabávala. Dokonca súhlasila s odvysielaním reportáže. 

Mirka Almásy ukázala nohavičky. Pod sukňu jej s kamerou nakukol kolega Ján Tribula.
Zobraziť galériu (5)
Mirka Almásy ukázala nohavičky. Pod sukňu jej s kamerou nakukol kolega Ján Tribula.  (Zdroj: Tv Markíza/Smotánka)

Viac o téme: Miroslava Almásy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu