Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trapas v Teleráne, ktorý rozosmial Slovensko: Neuveríte, čo Almásy vypustila z úst!

Mirka Almásy si v Teleráne vyrobila trapas. Zobraziť galériu (6)
Mirka Almásy si v Teleráne vyrobila trapas.

BRATISLAVA - Ups, toto jej ušlo! Rosnička Mirka Almásy (41) patrí k dlhoročným tváram Markízy. No aj takej stálici sa raz za čas stane, že z úst vypustí aj to, čo nechce. Najnovšie sa jej podaril úsmevný trapas. V Teleráne po boku dvoch mladých vojakov sa jej totižto poriadne zamotal jazyk a vypustila brebt, na ktorom sa zabávali nie len oni, ale rovno celé Slovensko.

Toto vás dostane do kolien! Snáď každý moderátor už zažil pred kamerou trápne či nepríjemné chvíle, keď sa mu v priamom prenose zaplietol jazyk a on povedal aj to, čo vôbec, ale vôbec nechcel. V takejto situácii sa ocitla dnes v Teleráne aj markizácka rosnička Mirka Almásy.

Pri hlásení počasia sa jej podaril poriadne úsmevný trapas. „Dobre vidíte, na túto predpoveď počasia som si zobrala ochranu a nie je to pršiplášť,“ začala svoj vstup s úsmevom moderátorka, ktorá však tesne pred koncom predpovede chtiac – nechtiac vypustila z úst poriadny brebt, ktorý by inak zrejme nepovedala.

Namiesto „vietor bude fúkať" totiž zahlásila hovorové slovo, ktoré evokuje sexuálny akt - „fikať“. To rozosmialo nielen dvoch vojakov, ktorí jej robili počas moderovania spoločnosť, ale určite aj množstvo divákov pri televíznych obrazovkách. Žeby blondínka bola rozptýlená touto svalnatou mužskou spoločnosťou, a preto sa jej vytrénovaný jazýček takto poplietol?! To nevedno, jedno je však isté, pobavilo to celé Slovensko...

VIDEO: Úsmevný trapas Mirky Almásy v Teleráne!

Trapas Mirky Almasy

Viac o téme: TeleránoMirka Almásy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu