Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Potvrdené! Cmorik a Partlová: Definitívny KONIEC vzťahu!

Peter Cmorik a Mirka Partlová už netvoria pár. Zobraziť galériu (6)
Peter Cmorik a Mirka Partlová už netvoria pár.

BRATISLAVA - Už nie sú spolu! Začiatkom leta sme na topkách informovali, že vzťah Petra Cmorika (35) a Mirky Partlovej (30) nie je úplne v poriadku. Spevák krízu popieral, ale ako sme neskôr zistili, herečka sa postupne v ich spoločnom byte prestala úplne objavovať. A dnes je už jasné, že sa rozišli. Potvrdil to samotný spevák.

Ukončili to! Peter Cmorik a Mirka Partlová tvorili pár tri roky, keď sa začalo šepkať, že herečka zvažuje rozchod. Začiatkom leta sme informovali, že vo vzťahu nie je spokojná. Spevák však tvrdil, že o žiadnej kríze nevie. 

Napriek tomu sa k nám ďalej dostávali informácie, že im to škrípe. A že Mirka sa už v ich spoločnom byte prakticky ani nevyskytuje. Aj pri rozhovoroch sa už nejaký čas téme súkromia obaja vyhýbali. 

Teraz je však už isté, že nakoniec dospeli k rozhodnutiu, že spolu už nebudú. Peter totiž vo štvrtok o pol jedenástej v noci konečne prezradil, ako to medzi nimi aktuálne je. „Tak jo... Chcem vám priateľom, známym, ale aj médiám oznámiť, že s Mirkou Partlovou viac netvoríme pár. Prosím, rešpektujte naše súkromie, viac sa k tejto téme nebude ani jeden z nás vyjadrovať,” uviedol na Facebooku. 

Peter Cmorik potvrdil rozchod na Facebooku.
Zobraziť galériu (6)
Peter Cmorik potvrdil rozchod na Facebooku.

 

Viac o téme: Mirka PartlováPeter Cmorik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu