Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Cmorik a Partlová rok po prevalení nevery: Rozídení sú, ale... TOTO ich stále spája!

Mirku Partlovú a Petra Cmorika aj niekoľko mesiacov po rozchode stále spája jedna podstatná vec. Zobraziť galériu (5)
Mirku Partlovú a Petra Cmorika aj niekoľko mesiacov po rozchode stále spája jedna podstatná vec. (Zdroj: Tv Joj, Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Minulosť ich prenasleduje! Už je to takmer rok, čo sme verejnosti odhalili románik hereckých kolegov Mirky Partlovej (31) a Patrika Vyskočila (24). Háčikom však bolo, že blondínka v tom čase tvorila už niekoľko rokov pár so spevákom Petrom Cmorikom (36). A dokonca spolu plánovali aj budúcnosť... Krátko po prevalení herečkinej aféry však oznámili rozchod. No aj 8 mesiacov po ňom dvojicu stále niečo podstatné spája!

O pár týždňov to bude presne rok, čo sme na Topkách odhalili neveru herečky Mirky Partlovej. Svojho dlhoročného partnera Petra Cmorika mala podviesť s o 7 rokov mladším kolegom Patrikom Vyskočilom. 


Rozchod Partlovej a Cmorika?! Chce ho vraj odkopnúť... Kvôli tomuto mladíkovi!


Vtedy blondínka všetko urputne zapierala a podvedený spevák našim slovám nechcel veriť – aj napriek tomu, že v divadle išlo už v podstate o verejné tajomstvo. Ešte zopár mesiacov sa dvojica naoko tvárila, že je všetko v úplnom poriadku, no v októbri už verejne oznámila definitívny rozchod. 


Potvrdené! Cmorik a Partlová: Definitívny KONIEC vzťahu!


Odvtedy uplynulo už dlhých 8 mesiacov... No napriek tomu bývalých partnerov stále niečo podstatné spája! Rozídení umelci si totiž v čase svojej najväčšej lásky, keď ešte plánovali spoločnú budúcnosť, kúpili v lukratívnej časti Bratislavy hniezdočko lásky. A „delia“ sa oň dodnes!

Veď napriek tomu, že podľa našich informácií sa v čase rozchodu Partlová z bytu vysťahovala a Cmorik v ňom býva sám, na liste vlastníctva viac ako pol roka po rozchode svietia obidve ich mená. Podľa katastra je tak majiteľkou jednej polovice nehnuteľnosti stále aj herečka. No nechajme sa prekvapiť, ako si to bývalí milenci do budúcnosti vyriešia. 

Petra Cmorika a Mirku Partlovú stále spája spoločná nehnuteľnosť, ktorú kúpili v roku 2013.
Zobraziť galériu (5)
Petra Cmorika a Mirku Partlovú stále spája spoločná nehnuteľnosť, ktorú kúpili v roku 2013.  (Zdroj: Kataster)

Viac o téme: Mirka PartlováPeter Cmorik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu